De designer ontwerpt 3 limited editions..

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Goed nieuws voor alle fans van Giles Deacon: de modeontwerper en Nivea gaan vanaf deze maand samenwerken. Zo steekt Deacon drie Nivea Soft potjes in een nieuw, fashionable jasje. Dat staat nog eens leuk op je badkamerplank! Giles zelf is er ook erg te spreken over de samenwerking met Nivea, zo is te lezen in het bijgeleverde persbericht. Naar eigen zeggen werd hij geïnspireerd door iPad schetsen van “eclectische streetstyle die ik tijdens mijn reizen gespot heb op luchthavens. Het weerspiegelt de echte jetset en glamour met haar gewaagde vormen en spetterende kleuren.”

De Giles Deacon Niveau Soft Limited Editions potjes zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in de kleuren Catwalk, Backstage en Photoshoot voor €5,18. Kies je favoriet of verzamel ze gewoon allemaal…

[bestelbutton url=”http://www.drogisterij.net/tt/?tt=593_12_54895_&r=%2Fverzorging%2Flichaamsverzorging%2Flichaamsverzorging-verzorging%2Fcreme-lichaamsverzorging%2Fnivea-creme-soft-hydraterend-300ml-3414094219649″]

Lees ook:

Lees ook