2 limited editions vol kleurrijke make-up!

03:54 - 02:20
luistertijd 03:54 - leestijd 02:20

Zowel CATRICE als Essence leveren dit najaar weer een lijn af vol met eye, nail en eye candy. Terwijl Essence zich voor deze herfst richt op de expressieve beauties onder ons die krachtig, onafhankelijk en sterk zijn, komt CATRICE juist met een mierzoete, op bloemen gebaseerde lijn. Girlpower meets ubervrouwelijk. Kies je favoriet!

Essence – Be Loud!

Camouflageprints, krachtige kleuren, felroze, paars, steengrijs, goud en zwart. Deze lijn blijkt zeker niet voor muurbloempjes te zijn. We zien nagellakken in felle kleuren, een bijbehorende graffitti topping, multicolour blushes met camouflagedessin, oogschaduwduo’s en jumbo oog- en lippotloden.

De collectie bestaat uit de volgende producten:

CATRICE Eve in Bloom

‘Geïnspireerd op een kleurrijk herfstboeket vol helderrood, koraaltinten en herfstpaars’, is te lezen in het persbericht. Eve in Bloom bevat vrouwelijke en decoratieve bloemenprints die subtiel terugkomen op de verpakking. De lijn bestaat uit verschillende producten voor ogen, lippen, wangen en nagels.

Essence Be Loud is vanaf half september tot en met oktober verkrijgbaar. Eve in Bloom van CATRICE ligt in diezelfde periode in de winkels.

Lees ook:

Lees ook