Foundation in een stick met anti-glim

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

De nieuwste foundation van Maybelline zit niet in een tube, maar in een stick. De Fit Me Anti-Shine Foundation Stick belooft een glimmend hoofd te voorkomen dankzij de talg absorberende kern in het midden van de stick. Deze anti-glans kern bestaat uit lichtgewicht poederdeeltjes die direct overtollig talg absorberen en je teint een matte finish geven. De kern zelf wordt omringd door een unieke gel foundation met zogenaamde glansvervangers die zorgen voor een gelijkmatige dekking en pigmenten,’ is verder te lezen in het persbericht. Oftewel: dag glimhoofd!

De claims:

Hoe te gebruiken? Breng de stick rechtstreeks aan op de huid en trek brede lijnen op voorhoofd, recht naar beneden langs de neusbrug en op je wangen en kin. Verspreid vervolgens met de vingertoppen in een cirkelbeweging de foundation gelijkmatig over je gezicht.

Maybelline’s Anti-Shine Foundation Stick is verkrijgbaar in zes olie-vrije tinten als Ivory (115), Classic Ivory (120), Natural Beige (220), Sun Beige (250), Soft Honey (315) en Coconut (355).
[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/s/mooi-gezond/zoekresultaten/Ntt/Maybelline+Fit+me+stick/N/12383/Nty/1/search/true/searchType/qck/sc/bph_makeup/index.html%3F_requestid%3D289104&f=TXL&name=maybelline%20fit%20me”]

Lees ook:

Lees ook