Beschadigd of droog haar Fijn haar Haar Stylen Wassen

Sebastian komt met fijne travel verpakkingen

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

En liet zich inspireren door blogger Seema Hamid

SE-Tokyo Traveler'12De Urban Explorers Collection van Sebastian is geïnspireerd op wereldsteden als Shanghai, Berlijn, San Fransisco en Sao Paola. De architectuur in Shanghai, de stadsflair van Berlijn en San Fransisco en de prachtige kunst in Sao Paola waren voor Michael Polsinelli en Shay Dempsey (Sebastian Professional’s Global Artistic Directors) een grote inspiratiebron. Voor deze nieuwe collectie riepen ze de hulp in van fotograaf en blogger Seema Hamid. De Urban Explorers Collection is tevens de lancering van Travel Sizes, handige mini’s voor op reis.

Style curator Seema Hamid

Seema is fotograaf, heeft een onverzadigbare behoefte aan mode en cultuur, legt dit vast voor haar camera en blogt erover. Zo fotografeerde ze eerder looks, kunststijlen en culturen van verschillende steden en bracht tegelijkertijd ervaringen en multiculturele visies naar de voorgrond. Voor de Urban Explorers Collection selecteerde en documenteerde ze de essentie van het undergroundperspectief van een van bovengenoemde steden. Haar doel? Zowel stylisten als consumenten te inspireren. Zo vertelt ze: ‘Als designer ben ik altijd op zoek naar alternatieve en onverwachte inspiratiebronnen. Sebasian heeft me met deze campagne enorm geïnspireerd: in eerste instantie op het gebied van haar maar zeker ook in het grotere geheel van stijl en design.”

De Travel Sizes bestaan uit:

  • Hydre: hydraterende shampoo & conditioner
  • Volupt: volume shampoo & conditioner
  • Penetraitt: versterkende en herstellende shampoo & conditioner
  • Mousse Forte: stylingmouse extra sterke fixatie
  • Whipped Creme: licht verzorgende styling
  • Volupt Spray: volume spraygel

haar3

De shampoo en conditioners kosten €5,10, de stylingproducten kosten €5,60.

Koop hier een groot assortiment aan travelsets van de mooiste haarmerken:
Lees ook:

Meer weten over Beschadigd of droog haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.