Maar is het wel een badmuts?!

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

We moesten drie keer kijken voordat we erachter kwamen wat het nou precies was wat de Givenchy modellen tijdens de AW2013/2014 show op hun hoofd ‘droegen’. Badmutsjes dachten we. Geen twijfel over mogelijk.

Maar wat bleek? (Bad)mutsen waren we zelf! Want na nader onderzoek viel uiteindelijk het kwartje. Het waren zeker geen mutsjes, maar felgekleurde in elkaar gedraaide haarstrengen waar de haarstylisten backstage waarschijnlijk het nodige engelengeduld voor moesten hebben. Maar dan heb je natuurlijk wel wat: een prachtige, zeer unieke haarcoupe.

Alle haarstrengen werden stuk voor stuk met spelden ingedraaid en op het hoofd vastgezet. Vervolgens kwam er een spuitbus aan te pas die alle coupes van de nodige felle kleuren (denk aan lichtblauw, knalpaars, rood en oranje) voorzag. Het resultaat mag er zeker wezen, maar of wij nu zelf thuis aan de slag gaan…

Kijken is eigenlijk veel leuker!

Lees ook:

Lees ook