Krachtige anti-age moisturizer met SPF!

01:17 - 00:46
luistertijd 01:17 - leestijd 00:46

Perricone MD komt met een intensief hydraterende dagcrème die de huid optimaal hydrateert, rimpels en fijne lijntjes bestrijdt en tegelijkertijd je huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een multifunctionele crème dus.

Ingrediënten als Vitamine C ester en Alfaliponzuur zorgen voor een heldere teint, terwijl het krachtige anti-oxidant astaxanthin de huid beschermt. Titanium Dioxide beschermt de huid ook, maar dan tegen UV-stralen. Handig: de Photo Plasma dagcrème kun je ook tijdens het zonnen gebruiken mits je hem elke twee uur opnieuw smeert.

Photo Plasma van Perricone MD beschermt de huid tegen tien omgevingsinvloeden als:

  1. UVA-schade
  2. Chemische stoffen
  3. Uitdroging
  4. Extreme kou
  5. Milieuvervuiling
  6. Extreme warmte
  7. UVB-schade
  8. Rook
  9. Externe stress
  10. Vrije radicalen

De claims:

Photo Plasma van Perricone MD is vanaf september te koop voor €76,50.

Lees ook:

Lees ook