Zonbescherming voor je gezicht vrij van chemische zonnefilters…

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

medik8_4Een elegante formule die snel in trekt zonder dat er een wit residu op de huid achterblijft. Vrij van chemische zonnefilters waardoor het beter wordt verdragen door de huid. Een breed spectrum UVA / UVB bescherming, factor 30.

Met een fotostabiel breed spectrum UVA- en UVB bescherming (UVA is meestal verantwoordelijk voor vroegtijdige huidveroudering), is de nieuwe Physical Sunscreen SPF 30 een goede bescherming tegen de zon en vroegtijdige veroudering van de huid. Het is goed te gebruiken door mensen die een cosmetische behandeling ondergaan of voor wie optimaal wil genieten van de zon. Bovendien is het een perfecte oplossing na cosmetische/esthetische behandelingen.

Medik8 Physical Sunscreen SPF 30 is zeer geschikt om extra bescherming te bieden tegen schade van vrije radicalen door UV-blootstelling. Rijk aan natuurlijke antioxidanten en UV-absorberende stoffen, wat vroegtijdige veroudering tegengaat. Een 100% fotostabiele minerale zonbescherming.

Een elegante formule die snel intrekt zodat er geen wit residu op de huid zichtbaar is. Vrij van chemische zonnefilters voor een betere samenwerking met de huid. Een echt breed spectrum UVA / UVB bescherming, Medik8 biedt u 30 keer uw natuurlijke bescherming!

Wist u dat?

Werkzame bestandsdelen:

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook