De nieuwste maandfavorieten!

09:34 - 05:44
luistertijd 09:34 - leestijd 05:44

Maxim:

“Deze maand heb ik een bijzondere favoriet. Een geur die ik maar één keer heb geroken en waar ik op slag verliefd op werd. Zo’n grote indruk heeft dit parfum op mij achtergelaten. Violette Fumée van Mona di Orio is een nieuwe geur binnen de collectie van Mona di Orio. Een geur met een bijzonder verhaal, omdat het door Mona speciaal voor Jeroen Oude Sogtoen is gemaakt. Hij is de eigenaar van Mona di Orio brand en had nauw samen gewerkt met Mona aan al haar parfums. Het is eigenlijk zijn persoonlijke geur. Maar Jeroen besloot om het toe te voegen aan de collectie, zodat alle prachtige creaties van Mona de wereld kunnen zien. De geur is ontzettend mooi, verfijnd en elegant. Een combinatie tussen tabak en viooltjesbloem als een bijzonder balans tussen de stoere mannelijke en de tedere vrouwelijke elementen. Het viooltje in haar alle facetten als een kleine en tedere, maar welriekende bloem met groene en fruitige nuancen. En dan een zachte groene noot van verse tabak bedekt met een licht rokerig laagje. Daar in het midden van dit samenspel ontstaat een akkoord van fijne suède. Een licht zoet vleugje van lavendel voegt rust en kalmte aan dit tafereel. Het is een bijzondere geur wat een prettige rustige sfeer creëert vol verfijning en elegantie waar geen plek is voor haast of ijdelheid. De prijs is €160.”

Jolanda:

M.A.C Paintpot in de kleur Painterly is mijn favoriet. Voor een snelle verzorgde ooglook: beetje eyeliner, mascara en ik ben klaar! Het is makkelijk op te brengen, met een kwastje op het ooglid en een beetje in de arcadeboog of met de vingers. Een beetje oogschaduw in een rustige kleur in de arcadeboog voor wat diepte. M.A.C Paintpot Painterly is bijna gelijk aan mijn huidskleur, haalt het rood weg en accentueert mijn grijze ogen. Als ik Painterly op heb – met of zonder extra oogschaduw – dan zit het als een huis. Vooral tijdens een hittegolf kan ik daarop vertrouwen! Prijs is €19.”

[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/m-a-c-paint-pots-2131011124?chl=1&fh_secondid=2131011124&fh_lister_pos=5&fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40%7D%2fbrand%3E%7Bm_a_c%7D%2fogen_m_a_c%3E%7Boogschaduw%7D&fh_refview=lister&fh_secondid2=213101112500000″]
 

Marte:

“Mijn favoriet van de maand is Benefit – Stay Don’t Stray. Dit is een zogenaamde eye shadow primer, maar houdt ook je eyeliner, losse pigmenten én concealer – eigenlijk alles – op z’n plek. Het zit in een zeer handig pompflaconnetje (ik heb ze wel al op internet gezien met een applicator).  Sommige primers zitten in een tubetje, dat vind ik eigenlijk niet zo hygiënisch omdat het product al snel weer terug in de tube opgenomen wordt. Nadeel is wel dat er ook teveel product uit het pompje kan komen. Ik probeer er echter wel rekening mee te houden als ik het indruk. Wat erg fijn aan deze primer is dat je het product ook heel mooi rondom je oog aan kunt brengen zodat je smokey eye de hele dag blijft zitten. Gegarandeerd veeg- en watervast en laat zich ook weer makkelijk verwijderen met een oogmake-up remover. Irriteert niet en geeft ook niet het gevoel dat je een plakkaat op je oog hebt. Ik heb versie 01 Light/medium, 10ml flacon gekocht voor €25,50.”

Harriet:

L’ Oreal Voluminous Power Volume 24 Hour Mascara is mijn favoriet. Deze mascara vind ik echt subliem; zeer volle wimpers en dat al in één of twee laagjes. Dekt dus snel en goed,
het borsteltje pakt alle haartjes en het blijft bovenal supergoed zitten. Geen vlekken of uitloop, ook niet na flink zweten en het mooiste is: je haalt het er toch in no time
weer vanaf met een remover, zonder boenen. Een topper!”

[bestelbutton url=”http://www.onlinemakeup.nl/cosmetica/?tt=8733_12_54895_lorealmascara&r=%2Floreal-mascara%3Fcollectie%3D2827″]

 

Gerti:

“Mijn favoriet is Paula’s Choice Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum. Ongeacht welk merk huidverzorging ik gebruik, ik voeg altijd wel een retinol serum toe. Retinol is een van de weinige ingrediënten die de celvernieuwing stimuleert en rimpels op een afstand houdt. In juli heb ik het retinol serum van Paula’s Choice, Resist Intensive wrinkle-repair retinol serum, gebruikt. Sabine had hier al eens een mooie review over geschreven. Dit serum voelt in eerste instantie olie-achtig aan, maar na een paar minuten is het in de huid getrokken. Het geeft een superzacht en glad gevoel. Mijn huid voel niet droog en heeft geen schrale plekjes. Over de claims kan ik nog weinig zeggen, daarvoor moet ik het serum langer gebruiken. Maar het voelt geweldig, dus ik blijf het komende maanden zeker gebruiken.”

[bestelbutton url=”http://www.paulaschoice.nl/verzorging/?tt=2881_12_54895_retinolresistserum&r=%2Fresist-intensive-wrinkle-repair-retinol-serum.html”]

 

Berna:

Ik ga geregeld naar pedicure, maar nu met mooie weer, vaak op blote voeten, zou ik wel iedere week willen. Wat een eelt steeds! Ik heb vele voetcrèmes geprobeerd, maar niet één haalde daadwerkelijk eelt weg. Of ik vond de crème te dun, of te dik, bleef ik uren glibberen op mijn sandalen of flipflops. Vanaf verleden week smeer ik mijn voeten in met de handcrème van QMS. Zalig! Deze geweldige crème trekt snel in en mijn voeten worden zachter. Helaas zie ik nog wel wat eelt, maar mijn voeten voelen niet zo droog en trekkerig meer aan en je kan vrij snel je slippers weer aan zonder dat je gaat glijden. En ik bespaar ook nog, want nu worden zowel mijn handen en voeten tegelijk verzorgd! Over twee weken ga ik naar de pedicure. Ben benieuwd hoelang ik daarna de handcrème nog blijf smeren en of mijn eelt wat langer weg blijft. Ik laat het jullie zeker weten!”

Lees hier meer over de fijne producten van !QMS

Yvonne:

“Mijn favoriet is Joico Skin Luxe Whipped Vanilla Soothing Body Cleanser. Deze heerlijke body cleanser is mijn maandfavoriet. Hij ruikt naar vanille. Normaal ben ik niet zo van de zoete vanillegeur (ja in mijn taart, maar niet bij verzorgingsproducten) maar bij deze body cleanser van Joico vind ik de geur ineens écht lekker. De body cleanser zorgt voor een zeer zachte goed gehydrateerde huid. De geur blijft na het wassen niet lang hangen, is dus snel neutraal zodat het niet clasht met je favoriete parfum.

Hij is voor alle huidtypen van normaal tot de zeer droge huid. Hij is te koop voor €15 voor 250ml.”

 

 

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=213720&a=2284708&g=20335368&url=http://www.johnbeerens.com/merken/joico.html”]

 

Judy:

“Mijn maandfavoriet voor juli is de Cellular Energizing Body Spray van La Prairie. Een heerlijk verzorgende body spray die erg lekker, verzorgend en fris ruikt. Het bevat aromatische en uit de zee afkomstige ingrediënten. Het bijzondere van deze spray is dat je er nieuwe energie van krijgt en het verkwikkend werkt. La Prairie belooft dit en ik ervaar het ook echt. Je kunt de spray over je hele lichaam gebruiken en herhalen als je behoefte hebt aan een oppepper. Ideaal vooral tijdens de warme zomerdagen. Ook belangrijk: het beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen. Een echte aanrader dus! Voor 50 ml betaal je €67.”
[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/LA-PRAIRIE/Swiss-Body-Care/CELLULAR-ENERGIZING-BODY-SPRAY-100ML/p249561-d6jAqLsBIi8AAAE1Zb1urlLj”]

 

 

 

 

Rona:

“Mijn absolute favoriet van de maand juli is Clarins UV Plus HP Day Screen High Protection SPF 40. Omdat mijn T-zone, vooral als het warm is, ontzettend gaat glimmen heb ik halve parfumerieën uitgeprobeerd. Een aantal producten die ik de laatste tijd getest heb voor BeautyJournaal werken geweldig, zoals de Pore Minimizer van Sisley. Daarmee blijft de T-zone mooi mat maar helaas zit er geen SPF factor in. Zodra ik daar overheen een beschermend product gebruik die dat wel bevat gaat het mis. Blijkbaar is de keuze dus of bescherming of een matte huid. Tot iemand me dit product van Clarins adviseerde; geweldig! Het is superlicht en olievrij maar wel met hoge bescherming. Als je het opbrengt moet het even drogen, daarna is het prachtig mat en een prima basis voor make-up. Nu gebruik ik dus fijn de voor mijn huid juiste spullen, een beschermend laagje Clarins erover en ik heb het lek boven!”
[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/-/-/CLARINS-UV-PLUS.W-40/p393908-DDCp_hmDgiUAAAEhZMoeqNPk”]

 

Lees ook