Gouden trio voor elk moment van de week…

04:45 - 02:51
luistertijd 04:45 - leestijd 02:51

Chanel houdt rekening met alle vrouwen. Of het nu huismoeders, carrièretijgers, wereldvrouwen of party girls zijn: iedere vrouw heeft wel eens te kampen met een vermoeide huid. Slaapgebrek, diëten, reizen, werken en onregelmatig eten kunnen een negatief effect hebben op je huid. Deze is dan minder gehydrateerd en mist zijn veerkracht, frisheid en gezonde glans. Het licht wordt minder goed weerkaatst waardoor je ook nog eens een doffe teint krijgt.

Wat te doen? Chanel’s nieuwste gezichtsverzorgingsproducten Le Jour (witte flacon), La Nuit (zwarte flacon) en Le Weekend (opaalachtige flacon) beloven je huid weer een flinke oppepper te geven. Ze claimen een stralende, vollere en gladdere huid met een egale teint. Een gouden trio, zeg maar. De producten gebruik je ter aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging. Elk product bestaat uit twee tijdgenererende actieve werkstoffen als jasmijn, wierook of rozen.

Le Jour de Chanel

Deze luchtige crème voor overdag bevat jasmijnextract welke voor een veerkrachtige huid zorgt. In het persbericht is verder te lezen: “Jasmijn is in dit product gecombineerd met wijnrank waardoor een nieuwe actieve werkstof is ontwikkeld, een extract van jasmijn die het centrale knooppunt mTOr reguleert en de natuurlijke autofagiemechanismen stimuleert.” Om het wat duidelijker te formuleren, belden we Chanel op en vroegen om een uitleg. Die luidt als volgt: “Om in evenwicht te blijven moet de huid direct reageren op alles wat er gebeurt. Elk moment recycleren de cellen hun beschadigde bestanddelen en zorgen voor een nieuwe aanmaak, afhankelijk van de signalen die ze van buitenaf ontvangen. Dit permanente aanpassingsproces wordt ‘autofagie’ genoemd. Wie dirigeert deze complexe vitale symfonie? Een centraal knooppunt, genaamd ‘mTOr’, een soort van ‘dirigent’ van de kwaliteitscontrole die de aanpassing van de cellen aan de continue veranderingen van de omgeving coördineert.

Jasmijn wordt in Le Jour ook gecombineerd met een microdosis salicylzuur dat je huid een milde peeling geeft en je huid laat stralen. Verdere claims: de huid is zacht, glad, stralend en egaal en de poriën zijn samengetrokken. Le Jour de Chanel breng je elke ochtend als eerste aan op een gereinigde huid.

La Nuit de Chanel

Na een drukke dag is het tijd voor La Nuit, een nachtproduct dat de huid herstelt, verzorgt, isoleert en vertroetelt. La Nuit bevat wierookextract afkomstig uit de hars van de Boswellia Serrata die de huid kalmeert. Daarnaast zit er hyaluronzuur in die geleidelijk zorgt voor een volle huid. Chanel meldt verder dat La Nuit een ‘strelende textuur heeft die de huid omhult met een zachte en harmonieuze cocon’. Verdere claims: huid is vol en soepel, teint ziet er dag na dag frisser uit en de gelaatstrekken zijn uitgerust. Breng La Nuit aan als laatste stap voor het slapen gaan.

Le Weekend de Chanel

Eindelijk weekend? Dan is het tijd om Le Weekend tevoorschijn te halen. Dit product hercentreert de huid op haar basisbehoeftes; evenwicht, hydratatie en kalmering. Le Weekend zuivert de huid op een milde wijze om zich voor te bereiden op de drukke week die gaat komen. Dit product is op basis van meirooswater die de huid kalmeert en deze superzacht maakt. Verder zit er een huidvriendelijk glycolzuurcomplex in om hydratatie te stimuleren: dit complex laat geleidelijk en gecontroleerd AHA’s vrij die gezamenlijk onzuivere, dode huidcellen verwijderen. Verdere claims: huid is gladder, zachter, stralender en herademt. Gebruik Le Weekend één dag per week ’s ochtends én ’s avonds in plaats van alle andere verzorgingsproducten.

Le Jour de Chanel en La Nuit de Chanel 50ml kosten €75 per stuk, Le Weekend de Chanel 50ml kost €90. Maar je kunt producten van Chanel hieronder met korting en zonder verzendkosten bestellen:

 

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/IPXL-IPNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewParametricSearch-SimpleOfferSearch?CategoryQuery=CkkKAwttB9IAAAE_tbpdfsC6_or_AXEKAwttSlEAAAE_hrNdfsC6&SearchParameter=%26%40QueryTerm%3D*%26CategoryUUIDLevelX%252F06LAqLsBpjcAAAEkMypfAJEr%3DrKzAqLsBVv8AAAEkfyEUvJx2%26CategoryUUIDLevelX%3D06LAqLsBpjcAAAEkMypfAJEr%26CategoryUUIDLevelX%252F06LAqLsBpjcAAAEkMypfAJEr%252FrKzAqLsBVv8AAAEkfyEUvJx2%3Dv0AKAwttWzEAAAE_8xte9KHZ_or_CkkKAwttB9IAAAE_tbpdfsC6_or_AXEKAwttSlEAAAE_hrNdfsC6&ShowProductImageView=”]

 

 

Lees ook:

Lees ook