Een schone en gereinigde huid zonder dat trekkerige gevoel!

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

Een krachtige, frisse vitamine C-rijke reiniging, ontwikkeld om de vermoeide en doffe huid te verlichten. De gewichtloze schuim verwijdert onzuiverheden en behoudt de natuurlijke vochtbalans.

Vitamine C zal tijdens het reinigen voor een jeugdige teint zorgen. De vitamine C Brightening Cleanser bevat geen SLS! SLS reinigt te diep, waardoor de lipidenlaag, de natuurlijke beschermlaag van de huid, steeds meer verdwijnt. Dit is te merken aan een droog en trekkerig gevoel na het reinigen. De Vitamine C reiniger reinigt niet alleen goed maar zorgt ervoor dat de natuurlijke lipidenlaag intact blijft.

De anti-oxidantrijke supervruchten gaan schade tegen en herstellen de vermoeide huid voor een frisse, jongere en merkbaar helderdere uitstraling.

Niet geheel onbelangrijk is de Kumquat olie, deze bevat essentiële vetzuren die helpen bij het herstel van littekens en bij het bestrijden van hyperpigmentatie. Het zeewier extract daarentegen werkt ontstekingsremmend en verzacht de droge huid.

NuBo bevat geen parabenen, SLS, irriterende petrochemische stoffen en kunststofmatige geur- en kleurstoffen. Ook een gezonde en frisse huid? Bestel de Vitamine C Brightening Cleanser direct via de NuBo Webshop!

NuBo Beauty

NuBo (Nu = ‘nieuw’, Bo = ‘leven’) is een reeks skincare producten en behandelingen die zijn ontstaan naar aanleiding van internationaal wetenschappelijk onderzoek door een samengesteld team van specialisten op het gebied van huidherstel en –verbetering. Voor meer informatie kijk op www.nubobeauty.nl.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Nubo:

Lees ook