Zonnige, verleidelijke, honingzoete bloemengeur...

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Alleen al om het mierzoete flesje willen we het nieuwste parfum van Marc Jacobs – Honey – al op onze badkamerplank zien pronken. We zien een zonnig goudkleurige flacon met polkadots op de dop en de fles inclusief twee gestreepte vlinders waarvan het ‘lijfje’ uit een glanzende parel bestaat. Krijg je al zomerkriebels? De buitenkant straalt in ieder geval een en al zomer uit. Nu de binnenkant nog…

Honey bevat ‘groene peer die in de top wordt verlevendigd met een vleugje fruitige punch’, zo is te lezen in het persbericht. Het hart bestaat uit oranjebloesem die zich later vermengd met de nectar van kamperfoelie en perzik. Daarna ontwikkelen honing, vanille en zachte houtsoorten zich tot een warme, gouden basis. Annie Buzantian (Firmenich) is de neus achter dit parfum die ze samen met Marc Jacobs en meesterparfumeur Ann Gottlieb ontwikkelde.

Het zomerse Honey is te koop in drie formaten: 30ml voor €51, 50ml voor €71 en 100ml voor €91. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Radiant Bodylotion (€37 voor 150ml) en de Fresh Showergel (€34 voor 150ml). Nét zo lekker.

***SHOP! De heerlijke Marc Jacobs geur hier online met korting!

 

Lees ook:

Lees ook