Met gepatenteerde perliet, dissolvine en aluminiumzouten…

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Een deodorant die én je okselhuid verzorgt, transpiratie tegengaat, een anti-witte en gele vlekke functie heeft en er ook nog eens voor zorgt dat textiel niet gaat verstijven (ook een van de vele ergernissen!) is helaas moeilijk te vinden. De ene deodorant is juist tegen transpiratie en gele vlekken, de ander belooft weer droge oksels en een zwart jurkje zonder witte strepen én weer een ander (denk maar aan Nivea Invisible for Black & White) belooft transpiratie, gele én witte vlekken tegen te gaan. Maar alles, inclusief de anti-verstijving, zagen we nog niet eerder in een deo. Vichy belooft het hele wonderpakket met de Vichy Intense Transpiratie deospray en roller.

De twee deodorants bevatten gepatenteerde perliet (hoog absorberend vermogen), dissolvine (verwijdert sporen van metalen deeltjes die voor gele en witte vlekken zorgen) en aluminiumzouten. Deze laatste bevat de meest effectieve ingrediënten om transpiratie tegen te gaan. In het persbericht is verder te lezen dat de anti-verstijvende werking van dissolvine niet het textiel aantast. Je topje blijft dus mooi.

Vichy is erg overtuigd van deze nieuwe deo’s en testte ze zelfs in de sauna! In het persbericht is te lezen dat de zogenaamde ‘Sniff test’ positief uitviel: na een bezoek aan de sauna bleven de oksels tot wel 48 uur fris. Hoeveel mensen zijn onderzocht, wordt helaas niet vermeld in het persdocument. Uiteraard willen we dat natuurlijk ook zelf eens testen…

De claims:

Vichy Intense Transpirant deospray (100ml) en de deoroller (50ml) kosten beide €12.

[bestelbutton url=”http://www.farmaline.nl/farma/index/?tt=5100_12_54895_deo&r=%2Fdrogisterij%2Fbestellen%2Fvichy-deo-anti-trace-aerosol%2F”]

 

 

Lees ook:

Lees ook