Smeren, stiften en lakken!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Givenchy lanceert binnen de Givenchy Croisiere collectie drie limited edition producten voor je lichaam, lippen en nagels. Voor een extra zomerse look!

Smeren

De lijn bestaat uit de glanzende, amberkleurige bodylotion Reflet Précieux. De zomerse lotion bevat een hoge concentratie parelmoer die het licht reflecteert en de huid laat stralen. Zo lijk je nog bruiner! Reflet Précieux (50ml) kost €50.

Stiften

De lijn wordt aangevuld met Le Rouge Givenchy lipstick in de tinten Fuchsia (nr.309) en Coral (nr.310). De lipstick belooft een intense, matte dekking die perfect match met een zongebruind tintje. Le Rouge kost €34.

Lakken

Je look maak je af met de twee limited edition nagellakjes in Mat Orange (nr.11) en Purple (nr.12). De oranje lak is matterend, terwijl de paarse juist ultra-glossy is. Deze lakjes hebben een groot en plat borsteltje. Givenchy claimt dat de lak in een beweging op je nagels aan te brengen is. Handig. Le Vernis kost €20,50.

Nog meer zomerse make-up…

Maak je summer look helemaal af met de bestaande producten van Givenchy te denken aan Poudre Bonne Mine (€46), een luchtig en lichte talkvrije poeder voor een zongebruinde teint, de verzorgende lipgloss Baume Gloss (€27,50) en de Mister Radiant Visage (€36) met geltextuur voor een stralende huid. Daar kom jij je vakantie wel mee door.

Lees ook:

Lees ook