Voor zichtbaar voller haar!

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Last van fijn en futloos haar en heeft het wel een boost nodig? De vernieuwde Luxurious Volume lijn van John Frieda belooft een wonder voor je haardos. De lijn geeft meer grip, textuur en volume aan je haren. Zeg maar dag tegen futloos haar!

De lijn bestaat uit:

Stappenplan

Om je haar voor te bereiden, was je je haren eerst met de shampoo die je lokken op milde wijze reinigt zonder het haar ruw te maken, de conditioner erna ontwart het haar. Voor styling kun je kiezen uit de Blow-Out styling spray op handdoekdroog haar waarna je het even later droog föhnt. De Blow Dry Root Booster versterkt het haar direct bij de haaraanzet (spray ook op handdoekdroog haar) terwijl de Volume Building Mousse de haarvezel meer volheid geeft. Voor de finishing touch kun je de All-Day hold haarlak gebruiken of – als je haar na een paar dagen vettig is – de Dry Shampoo.

De claims:

ONLINE SHOPPEN? Klik op de blauwe tekstjes om direct naar de webshop te gaan. Of bekijk hier alle beschikbare John Frieda producten.

Lees ook:

Lees ook