Bij aankoop van Day Performance, Cell Dynamic Moisturiser of Cooling Aftershave!

05:43 - 03:25
luistertijd 05:43 - leestijd 03:25

NU220908_ 030Een jonge huid is nu binnen handbereik!

Actie:

Koop nu de Day Performance SPF20, Cell Dynamic Stimulating Moisturiser SPF20 of de Cell Dynamic Cooling Aftershave SPF20 aan en ontvang een gratis Limited Edition NuBo Sunscreen lotion/spray SPF30 30ml t.w.v. €29,95.

Pure en eerlijke producten

Een internationaal team van wetenschappers heeft zich ingezet om een nieuw, uniek en werkzaam product op de markt te zetten. Veel producten bevatten parabenen, chemische geur- en kleurstoffen en andere petrochemische stoffen. De productlijn van NuBo bevat pure en eerlijke producten, die uw huid optimaliseren.

Wees uw eigen jury en kom tot dezelfde conclusie als wij: u zult binnen afzienbare tijd het grote verschil merken. NuBo treatments vergroot uw innerlijke uitstraling en natuurlijke glans!

LET OP!

Voor een natuurlijk schoon en fris gevoel moet u de reinigings- en verzorgingsproducten van NuBo gebruiken. Als u bijvoorbeeld niet de reinigingsproducten maar wel de verzorgingsproducten (zoals de Day Performance) van NuBo gebruikt, krijgt u geen optimaal resultaat en zal de huid wat droog en trekkerig aan blijven voelen.

Day Performance SPF20

Een uitzonderlijke hydratatieboost voor de huid, geformuleerd met een effectief langdurig Rehydratatie Complex. Een breed spectrum aan UVA en UVB filters beschermen de huid tegen zonschade.

Geschikt voor alle huidtypen, met name de droge, vochtarme en rijpere huid.

NU170309_ 009Cell Dynamic Stimulating Moisturiser SPF20

Een luxe dagcrème ontwikkeld voor de gevoelige huid, werkt kalmerend voor de geïrriteerde en gestreste huid. Verouderingsverschijnselen, zoals rimpels en fijne lijntjes, verminderen. Een breed spectrum UVA en UVB filters beschermen de huid tegen zonschade. Met de verkwikkende geur van grapefruit en damascus roos.

Geschikt voor alle huidtypen, met name de gevoelige en gestreste huid.

NU170309_main & edges 001Cell Dynamic Cooling Aftershave Moisturiser SPF20

De perfecte oplossing voor de gevoelige, droge en geïrriteerde mannenhuid na het scheren. Een briljant ontworpen 12 uurs oplossing dat de huid verfrist en niet plakt. Het stimuleert het verjongingsproces van de huid door een diepe en langdurige hydratatie.

Geschikt voor de mannenhuid, met name bij scheerirritaties.

De innovative Cell Dynamic formule

Een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Hayden (een toonaangevende Franse wetenschapper), ontwikkelde NuBo’s Cell Dynamic Complex. Deze sensationele en gepatenteerde formule beschermt en optimaliseert de natuurlijke levenscyclus van huidcellen.

Het innovatieve vernieuwingssysteem van NuBo betekent veel meer dan alleen anti-aging, doordat er sterk gefocust wordt op twee fronten, namelijk de oorzaken van huidveroudering van binnenuit en de veranderingen van de huid die aan de buitenkant zichtbaar zijn.

Energieboost voor de huid

Traditionele anti-aging formules forceren de huid in overgrote mate tot aanmaak van collageen en elastine, wat tenslotte leidt tot het produceren van schadelijke stoffen en vrije radicalen. Dit resulteert uiteindelijk tot een trage stofwisseling en veroorzaakt juist een vermoeide en verouderde uitstraling. De unieke gepatenteerde NuBo Cell Dynamics® formule gaat veel verder dan de aanpak van traditionele anti-aging formules. Het is een ware oppepper van de huid doordat het niet alleen de beschadigingen door vrije radicalen van buitenaf bestrijdt, maar ook nog de diepte in gaat, daar waar onderhuidse cellen zich bevinden.

NuBo Cell Dynamics® vooruitstrevende energievernieuwende technologie zorgt voor vernietiging van schadelijke stoffen en verbetert de celstofwisseling aanzienlijk door een weg vrij te maken voor de effectieve aanvoer van bio-actieve hulpstoffen. Die zorgen voor een cyclus van de huid waar op eigen kracht een zelfonderhoudende huidverjonging gecreëerd wordt.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Nubo:

Lees ook