Veroorzaakt geen ongewenste reactie van huid, nagels en ogen!

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Wist je dat je gemiddeld 200 keer per dag je ogen aanraakt en dat onze handen en nagels niet altijd schoon zijn? Een infectie of irritatie ligt dan ook vaak op de loer. Ook nagellak kan een ongewenste reactie veroorzaken, vooral op de huid rond je ogen.

Het kan zelfs contactdermatitis veroorzaken op de gevoelige dunne huid rondom de ogen. Daar komt nog bij dat nagellak in dermatologische kringen wordt beschouwd als de belangrijkste allergene bron voor ‘periorbitale dermatitis’, ook wel huiduitslag rond de onderste en bovenste ooglid genoemd. Dat is natuurlijk zorgelijk! Een tip is dan ook om vaker op te letten met wat je op je nagels lakt.

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins

Clinique introduceert A Different Nail Enamel for Sensitive Skins, een verzorgende lijn nagellakjes waarvoor Clinique claimt de huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. In het persbericht dat BeautyJournaal ontving, staat dat Clinique de nagellak een maand lang op 600 vrouwen met een gevoelige huid en ogen testte. Maar hoe dat onderzoek was opgezet en welke resultaten het opleverde, dat wordt dan weer niet gemeld…

De claims:

De A Different Nail Enamel for Sensitive Skins nagellak is verkrijgbaar in twaalf tinten als Really Rio, Red Red Red en Black Honey. Clinique vult daarnaast de lijn aan met vier limited edition tinten: 70° And Sunny (geel, Hula Skirt (zachtgroen), Splish Splash (felblauw) en Summer in the City (fuchsiaroze). De prijs is €16 voor 9ml.

Bestel de lakjes hier direct online in alle kleuren.

Onze Marte test ze momenteel en brengt binnenkort verslag uit! We kunnen je alvast verklappen dat ze bere enthousiast is.

Bestel hier producten tegen schimmel van de nagels:
[bestelbutton url=”http://www.dokteronline.com/nationale/apotheek/?tt=333_12_54895_nagelschimmel&r=%2Fhuidnagel-schimmels%2F”]

Lees ook:

Lees ook