Skin Needling voor aanmaak nieuw collageen...

04:04 - 02:26
luistertijd 04:04 - leestijd 02:26

Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met laser-resurfacing, Fraxel®-laserbehandelingen en chemische peelings, maar dan wel tegen aanzienlijk lagere kosten en met een minimale of helemaal geen herstelperiode. De naaldjes van de ‘Medik8 Titanium Dermaroller’ maken talloze minuscule gaatjes in de lederhuid. Als gevolg van deze kleine verwondingen worden groeifactoren afgegeven die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Waar andere resurfacing-technieken de gezonde opperhuid verwijderen om de lederhuid te stimuleren, laten de naaldjes van de Medik8 Titanium Dermaroller de opperhuid intact, waardoor de genezingstijd kort is en patiënten veel minder pijn hebben. Er worden snel blijvende resultaten geboekt.

Hoe het werkt

De Medik8-micronaaldjes zijn, anders dan die van gewone roestvrijstalen dermarollers, in de EU gefabriceerd en met behulp van fijnmechanica volledig gemaakt uit titanium, een uitermate hard metaal waar geen putjes in komen en dat niet beschadigd raakt na gebruik, zoals wel het geval is bij roestvrijstaal. Hierdoor gaat de huid niet kapot en de behandeling veroorzaakt dus geen littekens. Daar komt bij dat de Medik8 Titanium Dermaroller niet meer kost dan gewone dermarollers en dat u bovendien keuze hebt uit een uitgebreid assortiment speciaal ontwikkelde Medik8-serums die voor uw huidtype geschikt zijn.

De Medik8 Titanium Dermaroller is bedoeld voor gecombineerd gebruik met de volledige reeks Medik8-serums en -crèmes en alle peptideproducten van de Pretox-lijn.

De klinische modellen 0.3 en 0.5 mm van de Titanium Dermastamp zijn handige multifunctionele apparaten speciaal ontwikkeld voor in de salon als skin needling behandelingen. De precisie ontworpen titanium naalden dringen in de bovenste lagen van de huid en veroorzaken geen tot nauwelijks puntbloedingen. Dit zorgt voor een betere opname van het product. Tevens wordt nieuw synthetisch collageen aangemaakt als reactie van natuurlijke genezing.

Kenmerken

Indien gebruikt als onderdeel van een protocol Medik8:

Indicaties:

Contra-indicaties:

Bekijk ook eens deze video, van Medik8 uit Engeland:

http://youtu.be/Q57LYP-GFzg

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook