Geïnspireerd op het kleurenpalet van de paradijsvogel!

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

In het nieuwste BeautyJournaal magazine Inspire 3 kon je al lezen over The Tropics, prachtige azuurblauwe kleuren aangevuld met prachtig geel en oranje voor op je ogen en nagels. Daar krijg je toch spontaan de zomer van in de bol.

Dior borduurt voort op deze tropische kleuren met de Bird of Paradise SS13-collectie. De zomerse lijn is weer aangevuld met felle en frisse kleuren om niet onopgemerkt te blijven de komende zomermaanden. De naam doet de gedachtegang erachter al verraden; Dior liet zich voor deze collectie inspireren door de mythische paradijsvogel die bekend staat om het weelderige kleurenpalet van zijn veren, van azuurblauw en indigo tot aan pauwgroen en hibiscusroze.

De Bird of Paradise lijn bestaat uit verschillende oogschaduwpaletten, nagellakken, blushes, lipsticks, lipglosses en BB creams.

De collectie is onder te verdelen in twee make-uplooks: Wild Feather en Glowy Exotic. De eerste look is perfect voor een zomerse dag: de huid is mooi zongebruind, de ogen exotisch groen en blauw en de wangen koraalrood. Terwijl de nagels in blauwtinten worden gelakt zijn de lippen juist naturel bruin.

Wild Feather:

Bij de tweede look is de teint poederachtig en mooi zongebruind, de ogen krijgen een ‘wetlook’ effect met blauw en een vleugje goud, de lippen zijn tropisch en voor de jukbeenderen is gekozen voor de kleur ‘pink’. Handen en voeten krijgen een hibiscusroze lak gecombineerd met petrolblauw, twee perfecte tinten voor een zomerse look.

Glowy Exotic:

En ook nog even de pagina uit het Inspire 3 magazine ter inspiratie.Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor. KLik op ons magazine voor de top inspiraties! En WIN parfums, lakjes, ontharingsproducten, spa-behandelingen….enzovoorts!

Prijzen variëren van €25 voor een lipgloss tot aan €58,50 voor de bronzing powder en blush in één.

Lees ook:

Lees ook