De mobiele manicure treatment...

01:46 - 01:03
luistertijd 01:46 - leestijd 01:03

Woon je in Amsterdam, heb je zin in een manicure maar geen tijd (of zin!) om helemaal naar de nagelsalon te fietsen? Dan biedt Beauty & Lifestyle store Sense dé oplossing. Het komt namelijk met de zogenaamde Beauty Bike, een fiets die bepakt en bezakt is met spullen om je de perfecte manicure – op locatie! – te geven.

Hoe het werkt

De Beauty Bike fietst, waar je ook bent in Amsterdam, naar je toe. Of je nu op een bankje in het Vondelpark zit, op het terras of thuis in de tuin: de beautyfiets komt gewoon je kant op. Je kunt kiezen uit twee behandelingen; de Essential Manicure (nagelriemen verwijderen, handen verzorgen en een mooi transparant of gekleurd lakje) of de Royal Manicure (handen scrubben, handmassage en verzorging, nagels veilen, nagelriemen verwijderen en ook een mooi lakje, transparant of gekleurd).

Vriendinnendag

Let wel: de Beauty Bike is voor minimaal 2 personen te boeken, dus perfect voor een dagje met vriendinnen, verjaardagen, vrijgezellenfeesten of babyshowers. Wij verwachten een hit tijdens de zomer. Niets zo fijn dan lekker in het park liggen met een wijntje terwijl je onder handen wordt genomen door de Beauty Bike. Pure verwennerij!

De Essential manicure is vanaf €20 te boeken, de Royal manicure vanaf €28. De goedkoopste prijs is met een Essie nagellak, de duurste met een Shellac nagellak, een gel en lak in één.

Lees ook:

Lees ook