Hoe is het eigenlijk met jouw huid gesteld?

02:15 - 01:21
luistertijd 02:15 - leestijd 01:21

Wanneer je BeautyJournaal.nl op de voet volgt, ben je altijd op de hoogte van nieuwtjes en producten die er op de markt zijn. Maar weet jij ook wat jouw huid echt nodig heeft?

Wanneer je tevreden bent over een product blijf je dit vaak gebruiken. Toch kan het zijn dat je huid in de tussentijd iets anders nodig heeft door het veranderen van omstandigheden zoals temperatuur (zomer/winter), hormoonveranderingen, medicijngebruik, stress en veranderende omgevingsfactoren.

Om je huid in kaart te brengen, bestaat er geavanceerde apparatuur die aangeeft of er een goede balans is tussen vocht en vet, maar ook kijkt naar de elasticiteit, pigmentvlekken en de dikte van je huid.

Er bestaat ook een online huidtest om je al een klein beetje inzicht te geven.

Mevrouw de Reef (38) : “Ik gebruikte al jaren dezelfde verzorgingsproducten. Ik begon wat lijntjes te zien en merkte dat mijn huid er vlekkeriger uit ging zien. Het was niet in me op gekomen om te kijken naar een ander verzorgingsproduct, want ik dacht dat het met mijn stressy werk en drukte had te maken. Uiteindelijk heb ik me laten adviseren door een specialist die apparatuur had om mijn huid te bekijken.

Het bleek dat er veel te weinig vocht en vet aanwezig was en dat verklaarde de lijntjes. Ik ben andere producten gaan gebruiken en merkte na een maand dat mijn huid er echt beter uit ging zien.”

Wil je weten hoe het met je huid gesteld is? Doe hier je huid analyse test en ontvang binnen 2 minuten jouw persoonlijke verzorgingsadvies.

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook