shop NuFACE FIX Line Smoothing Kit tegen donkere kringen, kraaienpootjes en liplijntjes Eindelijk is er een microstroom tool om liplijntjes aan te pakken, en donkere kringen, en kraaienpootjes. Bekijken …dat is nog eens een leuk feit in een persbericht dat Braun voor haar Cruzer onlangs verstuurde. Uit onderzoek dat gepubliceerd werd in 2001 in de […]

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

…dat is nog eens een leuk feit in een persbericht dat Braun voor haar Cruzer onlangs verstuurde.

Uit onderzoek dat gepubliceerd werd in 2001 in de Journal of Nonverbal Behavior (ik weet niet dat die tak van sport ook een eigen wetenschappelijk blaadje heeft) stelde onderzoeker Nigel Barber (ja, echt het klopt wel hoor, ondanks die naam of wellicht dankzij die naam haha) in zijn studie Mustache Fashion Covaries with a Good Marriage Market for Women dus dat hoe meer mannen er op onze planeet rondlopen, hoe weelderiger ze hun haar laten groeien. Voor meneer Barber was dit het bewijs dat er een verband is tussen gezichtsbeharing en de kans op het vinden van een geschikte partner.

Braun citeert ook pyscholoog dr. Nick Neave van de Northumbria University dat 1 bepaalde stijl: het lichte stoppelbaardje het meest onweerstaanbaar is voor het vinden van een partner.

Haar op zijn gezicht stond in de jaren’70 voor volwassenheid en huwbaarheid, en nu voor sexy en jeugdig – en wellicht dus nog steeds  voor huwbaarheid, of niet, Braun? – . Althans, je zou het woord huwbaar nu anders kunnen invullen bijvoorbeeld: in voor seks, of zoiets? Beschikbaar zijn….

Anway, zoveel leuke details zijn natuurlijk koren op de molen van dit merk om haar Cruzer te promoten. Als vrouw kun je er jaloers op zijn, want zo’n lekker nonchalant baardje tovert in een klap je onderkin weg, je genetische gezichtsharen op de kin, en wellicht nog meer hang-ups. Met je baard, of sik, kun je doen waar een vrouw alleen make-up voor kan gebruiken, of de spuit, of het mes.

En dan die snor! Ook heel fijn, om je plooirokje te verbergen, of die toch al niet zo volle bovenlip of slechte tanden. Nou goed, vertel je man maar dat er vier typen zijn van de Cruzer: een voor face, voor body, voor beard en head en voor precision, en ze kosten resp. € 110,- tot 20 euro.

Je kan momenteel ook nog 50 euro korting bedingen als je vrienden laat bestellen. Kijk op de site.

Lees ook:

Lees ook