Katje Schuurman ontvangt Beauty With A Heart Award!

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

De Holland Beauty Awards is een gezamenlijk initiatief van verschillende Sanoma glossy’s en modesite Styletoday om lezeressen op te roepen te stemmen op hun meest favoriete beautyproducten. Deze producten werden vooraf geselecteerd door een jury bestaande uit hoofd- en beautyredacteuren van Grazia, Marie Claire, Beau Monde, Fab, Nouveau en, namens ICI PARIS XL, visagist Thijs Willekes en ICI PARIS XL managing director Leo van Welij. Alleen de best gelanceerde producten van 2012 maakten kans. Ruim 240.000 stemmen kwamen binnen.

Naast de meest favoriete beautyproducten kon iedereen ook stemmen op hun meest favoriete Nederlandse beauty blogger en werd er een prijs uitgereikt voor dé ‘Beauty with a heart’, een natuurlijke schoonheid die zich inzet voor een goed doel. Die ging dit jaar naar Katja Schuurman voor haar inzet voor Return to Sender. Dit goede doel richtte zij op in 2006 met als doel een bijdrage te leveren aan de armoedebestrijding in ontwikkelingslanden. Met succes! Return to Sender maakt eerlijke en duurzame producten die te koop zijn bij HEMA en via de eigen webshop. Katja ontving uit handen van uitgever Dolly van den Akker €50.000 aan mediawaarde.

Extra leuk: de awards kwamen in de vorm van – heel toepasselijk – felroze neon lippen.

And the winners are… 

Categorie Lippen: Yves Saint Laurent – Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres
Categorie Ogen: Dior – Diorshow New Look Mascara
Categorie Foundation/Primer: Estée Lauder – Double Wear Stay-in-Place Makeup
Categorie Nagels: Essie – Butler Please
Categorie Damesgeuren: Chanel – Coco Noir
Categorie Herengeuren: James Bond – 007
Categorie Gezichtsverzorging: Vichy – Idéalia dagcrème
Categorie Luxe Gezichtsverzorging: Collistar – Magica BB Cream
Categorie Lichaamsverzorging: Nivea – Onder de Douche Bodymilk
Categorie Luxe Lichaamsverzorging: Phylosophy – Amazing Grace Perfumed Firming Body Emulsion
Categorie Haar: Andrélon – Droogshampoo Langer Fris
Categorie Salon: OPI – Gelcolor
Categorie Blogger: Mascha Feoktistova – Beautygloss Beauty with a Heart

Voor alle winnaars: congratz!

Lees ook wat BeautyJournaal van deze producten vindt:

Lees ook