Of je nu wit, geel, bruin of zwart bent….

03:07 - 01:52
luistertijd 03:07 - leestijd 01:52

Estée Lauder komt met een krachtige hydraterende verzorgingslijn om de zichtbare tekenen van huidveroudering aan te pakken. De Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinke-collectie, bestaande uit een dag-, nacht- en oogcrème, bevat  het Tri-HA Cell Signaling Complex dat de natuurlijke communicatie tussen de huidcellen stimuleert. Aldus Lauder.

Voordeel van deze lijn is dat er rekening is gehouden met vrouwen van verschillende etnische achtergronden, zo begrijpen we. Wist jij dat huidveroudering bij blanke vrouwen van 35 t/m 55 jaar zichtbaar is in de vorm van gewone lijntjes op het voorhoofd, onder de ogen en rond de mond. Donkere en Japanse vrouwen hebben minder last van deze specifieke lijntjes, ze hebben meer last van huidverslapping. De nieuwe creme probeert beide problemen te tacklen. Wat overigens geen sinecure is omdat verslapping meestal alleen met zware middelen als lasers of chirurgie kan aangepakt worden.

Het anti-rimpelcomplex van deze lijn bestaat uit:

De claims:

De dagcrème is er in twee varianten; voor de droge huid (€78 voor 50ml) en voor de normale tot gecombineerde huid (€55 voor 30ml, €78 voor 50ml). De nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes en kost €87 voor 50ml, de oogcrème, ook geschikt voor alle huidkleuren, kost €52 voor 15ml.

Deze productlijn ligt in het verlengde van de eerder geïntroduceerde Revitalizing Supreme lijn, die speciek voor Europese vrouwen werd uitgebracht, met alle variaties in huidkleur. De focus lag overigens toen niet op huidkleur, maar op lifestyle: gericht op vrouwen die graag een alles-in-een product gebruiken en geen zin hebben om dagelijks een veel-lagig ritueel uit te voeren op hun huid. Het is even wennen, omdat de insteek nu niet meer zozeer huidconditie gericht is, maar lifestyle c.q. cultuur gericht is. Een andere marketing-communicatie dus.

Lees ook:

 

Lees ook