Zelfde formule, nieuw en modern jasje!

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

De AQUAMILK -lijn van Lancester is vernieuwd en in een nieuw, modern jasje gestoken; de vijf producten zitten nu in handige meeneemtubes. AQUAMILK bevat een intensieve 24-uur werkende hydratatie die je huid heerlijk zacht maakt, zowel in de zomer als in de winter. De lijn wordt aangevuld met twee nieuwe producten: een ultra-hydraterende body cream én een lipbalm.

AQUAMILK bestaat uit de volgende producten:

  1. Day Cream, €25 (50ml)
  2. Rich Day Cream, €25 (50ml)
  3. Day Fluid, €25 (50ml)
  4. Matifying Fluid, €25 (50ml)
  5. Hand & Nail Cream, €16,50 (75ml)
  6. Body Cream, €25 (300ml)
  7. Lip Balm, €16,50 (15ml)

Een gedehydrateerde huid ontstaat door een verminderde uitwisseling van vloeistoffen tussen de verschillende huidlagen. De collageen- en elastinevezels in de lederhuid worden stijver zodat de huid minder elastische en soepel wordt. Vervolgens wordt de buitenste huidlaag (de hoornlaag) minder egaal zodat de huid ruw aanvoelt en rimpels en fijne lijntjes meer zichtbaar zijn. De huid intensief hydrateren is de oplossing . AQUAMILK werkt met honing, rijst en kokosnootmelk, bestandsdelen die je huid voeden en hydrateren.

  1. Honing: helpt het natuurlijke hydratatieniveau van de huid te behouden door verdamping van water aan het huidoppervlak te verminderen.
  2. Rijst: verstevigt het cement van de intracellulaire matrix, de basis voor een stevige en elastische huid.
  3. Kokosnootmelk: vangt het water in de buitenste huidlagen op en houdt het vast

De claims:

Lees ook:

Lees ook