Lakjes geïnspireerd op de laatste catwalktrends!

01:31 - 00:54
luistertijd 01:31 - leestijd 00:54

Importeur Beauty Moods verwelkomt deze maand nagellakmerk Rococo in haar merkenportfolio. Het 100% verantwoorde Londense merk is opgericht door nagellakgoeroe’s en zusjes Ange en Vernice Walker. Rococo is juist zo populair omdat de gezusters Walker de lakjes inspireren op de laatste trends. Daarnaast staan Ange en Vernice bekend om hun passie voor kleur en oog voor detail.

Le Boudoir Noir

De lakjes van Rococo zijn van professionele kwaliteit, drogen snel, hebben een longlasting effect en een hoge kleurpigmentatie zonder het gebruik van formaldehyde, tolueen en DPB. De SS13 collectie is geïnspireerd op het geheime boudoir van Madame de Pompadour, de minnares van de koning van Versailles. Vandaar ook de naam Le Boudoir Noir welke staat voor sereniteit en vrouwelijkheid. De collectie is onderverdeeld in drie verschillende lijnen Whisper of Envy, Rose de Pompadour en Mistress. Terwijl Whisper of Envy een kalme kleur heeft met een ‘tikkeltje groen van jaloezie’ heeft Rose de Pompadour een poederroze kleur van een porseleinen roos. Mistress biedt juist zwoele en zeer verleidelijke lakjes.

Rococo komt vier keer per jaar met een nieuwe collectie. De SS13-collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij beautysalons en kappers of online. De lakjes kosten €16 per stuk.

Lees ook:

Lees ook