Egaliseert en verzorgt de huid!

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

Guerlain komt met Parure de Lumière foundation en fluïde die de huid hydrateren, gladder maken en meer vitaliteit geven. In beide producten zitten Prisma Light 360 pigmenten die het licht weerkaatsen en rimpels en fijne lijntjes optisch doen verdwijnen. Ze geven je dus veel meer dan alleen maar een egale teint!

De claims:

Hoe werkt het?

De kracht achter deze nieuwe lijn zit ‘m in marien bronwater getrokken uit 22 meter onder de zee. Dit gezonde water zit vol met mineralen en sporenelementen als mangaan en silicium die de huid optimaal hydrateren en de lederhuid-opperhuidverbinding versterken door het aantal ankerstructuren dat aanwezig is ter hoogte van de basaalcellen van de opperhuid, te vergroten. De huid wordt vervolgens gladder gemaakt door het cement van de opperhuid te versterken voor een gladde en gelijkmatige teint. De vorming van lipiden in de huid neemt toe zodat je huid niet alleen beschermt is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ook tegen verdamping van vocht in de huid zelf. Tot slot is het mariene bronwater verrijkt met een oxygenerend extract van Oost-Indische kers dat weer voor een goede oxynatie van de weefsels zorgt en de zuurstoftransport in de huid verhoogt. Het resultaat: een gezonde en egale teint.

Prisma Light 360 pigmenten

Deze pigmenten in de foundation en de fluïde filteren en versterken het licht aan het huidoppervlak en vervagen rimpels en fijne lijntjes. De huid ziet er optisch mooi egaal en stralend uit.

Parure de Lumière fond de teint fluide is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten en kost €48,46, de crème is te koop in 6 tinten en kost €50,48.

Lees ook:

Lees ook