Rise and shine!

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Wist je dat je huid minder melatonine aanmaakt als je slecht slaapt? Het lichaam scheidt dan minder stress- en ontstekingsonderdrukkende hormonen af zodat het aantal gifstoffen in je lichaam (waaronder glycotoxinen) flink toeneemt. Lipofuscine (een bruingeel pigment dat bestaat uit celresten) hoopt zich op door stress zodat je huid er vaal uitziet. Het gevolg: een oververmoeide huid met alle gevolgen van dien. Gelukkig is daar Sleep-Recover nachtverzorging van Filorga om de huid eens flink wakker te schudden zodat het van nature weer gaat stralen.

Sleep-Recover werkt in vier stappen. Ten eerste laat het de glycotoxinen verdwijnen en stimuleert het de aanmaak van melatonine. Ten tweede vermindert een nauwkeurig gedoseerd extract van paardenkastanje een opgezet gezicht, opgezwollen oogleden en wallen waarna het vervolgens afrekent met vermoeidheids- en spanningsrimpels door een bestanddeel dat de huid herstructureert. Tot slot verbeteren Chronosferen van NCTF, een hyaluronzuur met hoog molecair gewicht, de huidweerstand. Deze laatste is de sterformule van Filorga die uit 53 bestanddelen bestaat die huidveroudering tegengaan. Deze brengt de productie van het steunweefsel weer op gang zodat het de huid weer opvult.

De claims:

Filorga’s Sleep-Recover is te koop voor €53 voor 50ml.

Lees ook:

Lees ook