Mierzoete lipbutters met aardbei, vanille en macadamia…

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

Nivea levert voor het eerst een lipverzorgingslijn af. Natuurlijk kon je de oude vertrouwde Nivea crème natuurlijk ook voor op je lippen gebruiken. Echter komt het merk nu met een eigen lijn met drie heerlijke lip care producten in drie verrassende smaken: Original, Raspberry & Rose, Vanilla & Macadamia. De inspiratiebron? Macarons!

De lipbutters bieden een intensieve verzorging voor droge lippen dankzij Shea Boter, Amandelolie en Hydra IQ. Shea boter zorgt voor een diepe hydratatie, terwijl amandelolie droge lippen herstelt en verzorgt. Hydra IQ bevordert uiteindelijk het hydratatieproces van de droge huid. Die drie samen zorgen uiteindelijk voor lippen om te zoenen! De crème textuur smelt op de lippen, trekt snel in en maakt je lippen heerlijk zacht.

Inspiratie

Nivea liet zich voor deze lip care lijn inspireren door de mierzoete macarons uit Parijs bekend door die heerlijke botercrème (vaak ook met jam) als vulling. Het is dan ook lastig om de lipbutters niet op te eten..  De Original lipcreme is ongeparfumeerd en vrij van smaak, terwijl zijn twee tegenhangers mierzoet zijn, echter bevatten deze natuurlijke aroma’s zoals toegelaten in voedingsmiddelen zodat je de smaak ook écht proeft. Zo blijf je smeren!

De Nivea lipbutters zijn verkrijgbaar in handige meeneemblikjes voor €2,99 voor 20ml.

Lees ook:

Lees ook