Chubby Sticks en glosses

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Er zitten weer nieuwe lipproducten op de markt aan te komen! Zo breidt Clinique de Chubby Stick collectie uit met zes nieuwe tinten die nog intenser zijn en allemaal een nieuwe formule bevatten. De Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm is binnenkort verkrijgbaar in de kleuren: Curviest Caramel, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, plushest Punch, Roomiest Rose en Grandest Grape.

De nieuwe Chubby Sticks zijn vochtinbrengend en dekkend. Rijke botervarianten, oliën en antioxidanten beschermen de lippen langdurig, daarnaast worden ze nog eens extra verwend met sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie. Bij langdurig gebruik belooft Clinique aanzienlijk de hydratatie van lippen te verbeteren en worden liplijntjes en gebarsten lippen sterk verminderd. Daarnaast ben je urenlang zoet met mooi gekleurde lippen. De Chubby Stick is vanaf half februari te koop voor €18,80.

philosophy

Het merk philosophy heeft ook zes heerlijke lipglosses in de collectie die allen geïnspireerd zijn op de bekende 3-in-1 shampoo, bad- en douchegel. Ook hier zijn de namen erg verleidelijk, te denken aan Cinnamon Bun, Raspberry Sorbet, Melon Daiquiri, Vanilla Birthday Cake, Coconut Frosting en Senorita Margarita. De verpakking mag er, net als de lekkere smaakjes, ook zeker wezen.

De lipglosses hydrateren en conditioneren de lippen zodat deze heerlijk zacht aanvoelen en een prachtige glans krijgen. Daarnaast bevatten ze vitamine E en zonnebloemzaadolie in welke de lippen extra voeden. De lipglosses van philosophy zijn te koop voor €15,50.

Lees ook:

Lees ook