Met arganolie voor de ultieme verzorging zonder te verzwaren!

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

De producten uit de BC Oil Miracle Line Extension zitten vol met het kostbare argan olie die je haar niet zwaar maakt. Je haardos wordt zodanig verzorgd dat het niet slap langs je gezicht hangt. De exclusieve lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, spray conditioner, treatment en twee finish treatments voor elk haartype.

Argan olie als wondermiddel

Argan olie is niet alleen goed voor het verzorgen van je lichaam en gezicht, ook voor je haar verricht het wonderen. Argan olie wordt gemaakt uit pitten van de argan boom en wordt geprezen door zijn sterke antioxidatieve eigenschappen en beschermende werking tegen vrije radicalen. Daarnaast is de wonderolie rijk aan onverzadigde vetzuren, een must voor het behouden van de natuurlijke beschermlaag van het haar terwijl het ook nog eens intensief voedt zodat je haar weer gaat glanzen en zijn soepelheid weer terugkrijgt.

Micro Emulsion technologie in shampoo

De shampoo uit de BC Oil Miracle lijn bevat de Micro Emulsion technologie die ervoor zorgt dat grote hoeveelheden olie worden opgenomen in het product zonder dat het haar verzwaart. De grotere druppels in oil-in-water-emulsies maken dat de emulsie er wit uitziet, terwijl ook het risico van ‘overvoeding’ bestaat (voornamelijk bij mensen met fijn haar). De kleine druppels die in de BC Oil Miracle Shampoo (€14,95) zitten, zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid van voedende olie op de poreuze plekken van het haaroppervlak blijft. Microfijne oliën gecombineerd met polymeer zorgen tevens voor een beschermlaag zodat je haar superglad wordt. Het resultaat: je haar voelt heerlijk luchtig en glanst als nooit tevoren!

De BC Oil Miracle Line Extension van Schwarzkopf is vanaf €11,35 te koop (BC Oil Miracle Finishing Treatment & BC Oil Miracle Light Finishing Treatmen) tot €18,95 (BC Oil Miracle Treatment, 150ml).

Testpanellid Anja testte deze producten, wat vond ze ervan?

Lees ook:

Lees ook