Binnen 15 minuten minder stress..

02:28 - 01:29
luistertijd 02:28 - leestijd 01:29

De Nivea gezichtsverzorgingslijn breidt zich uit met twee nieuwe maskers: één voor extra hydratatie van de huid en een anti-rimpel masker die je huid glad maakt. De Nivea Intensief Hydraterend Pure & Natural Masker en de Nivea Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker spelen in op het drukke leven van vrouwen die niet veel tijd hebben voor een uitgebreide gezichtsverzorging. Binnen vijftien minuten is het masker ingewerkt en kun je de deur uit met een stralende huid. Handig.

De claims van de Nivea Intensief Hydraterend Pure & Natural Masker:

De claims van Nivea Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker:

Naast bovenstaande maskers zijn de huidige maskers uit de Nivea Aqua Effect en Nivea Pure Effect lijn sterk verbeterd. Zo krijg je met de Verfrissende en Voedende maskers voor de normale huid een hydratatieboost dankzij de werkzame stoffen Hydra IQ, aloe vera en vitamine E. Het Zuiverend Peel-off masker is speciaal voor de gemengde huid. Het gelmasker wordt na aanbrengen hard, waarna het dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Je haal haalt het er gemakkelijk vanaf met als resultaat schone poriën en een huid die urenlang mat blijft.

Het Verwennend Honing masker bevat honing extract met natuurlijke amandelolie en Hydra IQ die je huid kalmeert en zacht maakt. Het Zuiverend klei-achtig masker bestrijdt effectief vlekjes en onzuiverheden door het magnolia-extract. Voor elk huidtype is wel een masker te vinden.

De Intensief Hydraterend Pure & Natural Masker en het Q10 Gladmakende Anti-Rimpel Masker zijn vanaf maart 2013 te koop voor €2,13. Alle andere maskers zijn nu al te koop voor €2,13.

Lees ook:

Lees ook