Slaaphulpje....

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Een nachtmasker, is dat nou zo anders dan een dagmasker? Welnee, reclametechnisch klinkt het gewoon lekker en ontspannen. Iets wat je de hele nacht op je huid laat zitten. Maar dat doe je natuurlijk met een nachtcreme ook, dus?

Nu ja, een masker kan net iets voedender zijn en je het gevoel geven dat je huid iets meer opknapt dan met een nachtcreme alleen. Denk maar aan een nachtproduct voor je voeten of een haarmasker dat je de hele nacht laat intrekken.

Decubal Nachtmasker bevat 6 % huideigen lipiden en werd speciaal ontwikkeld om de huid ’s nachts van een intensief herstellende schoonheidsslaap te voorzien, aldus de persinformatie. Een geavanceerd anti-aging ingrediënt op basis van peptiden vermindert fijne lijntjes en rimpels tijdens de slaap en belooft het ontstaan van nieuwe rimpels tegen te gaan. De huid wordt intensief gehydrateerd en vochtverlies wordt voorkomen dankzij de toevoeging van glycerine. Dit masker hoeft niet te worden afgespoeld. Verzachtende en voedende werkstoffen zoals sheabutter en jojoba- olie verzachten en versoepelen de huid.

50 ml kost 9,95 euro.

Lees ook:

 

Lees ook