Met dit jaar ‘Future Galaxy’ als thema…

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

De Stichting Foundation organiseert dit jaar wederom de Make-up Awards, de visagiewedstrijd in de Benelux die voor de veertiende keer wordt georganiseerd. De jacht naar gevestigd én vers talent gaat weer van start en iedereen kan zich aanmelden!

De Make-up Awards bestaan uit zes prijzen waaronder de grootste de Make-up Awards 2013 is. Hier kunnen gevestigde visagisten en make-up artists zich voor aanmelden. De twee overige grote awards, de Talent Award en de ROC Student Award, zijn er speciaal voor studenten. Deze laatste zijn in het leven geroepen om jong visagietalent op te speuren en in het zonnetje te zetten.

Visagisten en make-up artists die willen meedingen naar de Make-up Awards 2013 moeten aan de hand van het thema ‘Future Galaxy’ een creatie maken en deze professioneel op de foto zetten. Stichting Foundation nomineert vervolgens tien inzendingen die meegaan naar de grote finale op 22 september, een hele uitdaging voor de genomineerden. Opdracht is om hun inzending live op het podium opnieuw te creëren waar de jury o.a. let op de werkwijze van de visagist, interpretatie van het thema, styling, werken onder druk en natuurlijk de totaalpresentatie. De gelukkige winnaar wint volgens de organisatie ‘eeuwige roem en erg veel publiciteit’ en zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de International Make-up Championship in Düsseldorf.

Tine van Oorschot, juryvoorzitter en organisator van de Make-up Awards, vertelt: “De jury zal dit jaar nog meer attent zijn dan voorgaande jaren op de professionaliteit van de inzendingen, de kwaliteit van de make-up, de styling en de fotografie. Streven naar perfectionisme maakt dat er geëxcelleerd kan worden!”

De finales zijn op 22 en 23 september. Naast bovengenoemde prijzen worden er op die avonden ook de Public’s Choice Award, de Oeuvre Award en de Celebrity Glamour Award uitgereikt. Meedoen? Aanmelden kan vanaf nu via de website www.makeupawards.nl.

Lees ook:

BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3, met make-up voorjaarslooks in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine….

Lees ook