Met 85% natuurlijke ingrediënten!

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08
Gekleurde glanzende nagels staan mooi, maar kan ook het nodige aanrichten. De meeste nagellakken zitten namelijk vol chemische stoffen die niet per definitie goed zijn voor je nagels. Gelukkig komen er steeds meer merken op de markt die beloven je nagels juist te verzorgen én ook nog eens te voorzien van een prachtig kleurtje. Een daarvan is Kure Bazaar: die nagellak heeft bestaande uit 85% natuurlijk ingrediënten.
Het idee voor Kure Bazaar ontstond toen oprichtster Kartika zwanger was van haar zoon en realiseerde dat ze dagelijks in aanraking kwam met giftige stoffen, ook via beautyproducten. Ze gooide het roer om en ging alleen nog maar biologisch eten. Ook op beautygebied gebruikte ze een paar maanden na de bevalling van haar zoon geen nagellak. Een groot gemis. Een zoektocht van twee jaar (in samenwerking met een goede kennis die 20 jaar werkzaam is in de cosmetische industrie) vervolgde om een natuurlijke nagellak te produceren. 100 procent natuurlijk is dit niet geworden, maar 85 procent komt aardig in de buurt. Dit percentage blijkt namelijk het hoogst haalbare.
Maar welke ingrediënten zitten er dan in? Denk maar aan mais, aardappelen, houtpulp, katoen en tarwe.
Het resultaat belooft glanzende, sterke maar vooral ook gezonde nagels. De blauwe lakjes bovenaan deze post komen uit de Jeanscollectie bestaande uit HIPSTER, MON BLUE, STONE WASH en ROCKSTAR. De mierzoete kleuren zijn (van links naar rechts) FUJI, SAKURA en KERRIA.
We love the looks – het merk is o.a. te koop bij Skins.
Lees ook:

Lees ook