Bé werd ‘geminxed’!

01:48 - 01:05
luistertijd 01:48 - leestijd 01:05

Beyoncé’s optredens tijdens de Superbowl in Amerika ging zeker niet ongemerkt op. Zeker niet als je bedenkt dat celebrity nagelstylist Lisa Logan verantwoordelijk was voor haar prachtige gouden Minx nagels. De artieste was al fan van de Minx nagels; vorige maand plaatste ze op Instagram haar kunstzinnige nagels geïnspireerd op graffiti kunstenaar New Yorkse artiest Jean-Michel Basquiat.

Een last-minute klus was het zeker voor Logan; amper een week ervoor kreeg ze een belletje van het management van Beyoncé met de vraag of ze op het eerste de beste vliegtuig naar New Orleans wilde komen om de nagels voor Bé en haar tien dansers te ontwerpen. Vanwaar al die haast zou je denken? De ochtend erna zouden Beyoncé en haar achtergronddansers al gefilmd worden! Tijdens de Superbowl werden afgelopen weekend namelijk special effects gebruikt waarbij het leek alsof de zangeres meerdere armen heeft. De nagelkunst moest dus zo snel mogelijk af zijn. Geen makkelijke klus aangezien elke nagel twee Minx nagels nodig had omdat deze langer moest zijn dan een normale nagel. Het resultaat (zie collage hieronder) zag er verbluffend uit.

Waarom al die heisa rondom Minx nagels? De coating vormt zich direct naar je eigen nagel en blijft twee weken op je vingers zitten en zes weken op je teennagels. Ideaal voor bezige bijen als Beyoncé. Maar ook celebrities als Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga en Jennifer Lopez zijn fan.

 

Loop jij er ook al warm voor?

Lees ook:

 

Lees ook