Goed voor de huid en het milieu!

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Geen dag gaat voorbij of we smeren ons lijf in met een bodylotion. Wist jij dat meer dan de helft van alle vrouwen tussen 14 en 70 jaar zich meerdere malen per week insmeren met een bodylotion om de huid te verzorgen? Uiteraard gaan we met de tijd mee en kiezen daarom dan ook steeds vaker voor natuurlijke en biologische producten.

Voor elk huidtype

Biologisch verantwoord ben je zeker met de vier bodylotions van Weleda. Voor elk huidtype is er wel één: Granaatappel Regenererende Bodylotion is er voor de rijpere huid, Wilde Rozen Verwennende Bodylotion voor de normale tot droge huid, de Duindoorn Voedende Bodylotion is gemaakt voor de droge huid en de Citrus Hydraterende Bodylotion is er voor elk huidtype.

Bag-in-bottle

Om ervoor te zorgen dat er geen zuurstof bij het product komt, bevat de recyclebare plastic fles met vacuüm doseerpomp een flexibel zakje binnenin (de zogenaamde ´bag-in-bottle´). Een belangrijk iets aangezien de producten van Weleda geen synthetische conserveermiddelen bevatten.

De Duindoorn Voedende Bodylotion en de Wilde Rozen Verwennende Bodylotion zijn te koop voor 13,98 euro, de Granaatappel Regenererende Bodylotion voor €17,94 en de Citrus Hydraterende Bodylotion voor €11,94.

Lees ook:

Lees ook