Voor hem, 100% natuurlijk

02:13 - 01:19
luistertijd 02:13 - leestijd 01:19

Weleda komt met een gezichtsverzorging voor de normale tot (zeer) droge mannenhuid. De Intensieve Creme voor de Man is ideaal voor een intensieve voeding tijdens de aankomende gure wintermaanden.

Man koopt steeds met verzorgingsproducten

Wist jij 19,8% van alle verzorgingsproducten die de man koopt, mannencosmetica betreft? (Bron: Nederlandse Cosmetica Vereniging uit 2011). Weleda breidt daarom haar mannencollectie uit met een nieuwe, voedende crème. Net als alle andere producten uit de lijn bevat dit goedje uitsluitend biologische ingrediënten als jojobaolie, sheaboter, cacaoboter, hamamelis en heemstwortel. Deze ingrediënten staan bekend om hun verzorgende, langdurig hydraterende en verzachtende werking. Daarnaast geven de natuurlijke etherische oliën de crème een frisse en kruidige geur.

De claims:

De complete Weleda lijn voor mannen bestaat nu uit de volgende producten:

Intensieve Crème voor de Man
verzorgt intensief en beschermt de normale tot (zeer) droge rijpere huid.
Prijs voor 30 ml: € 12,95

Hydraterende Crème voor de Man
Een lichte en makkelijk op te brengen crème die fris ruikt. Biologische sesam- en jojobaolie voeden en hydrateren de huid.Prijs voor 30 ml: € 11,43.

Aftershave Balsem
Heeft een sterk vochtregulerende werking en maakt een droge en geïrriteerde huid weer zacht en soepel. Met een subtiele, frisse geur van kamille, mirre en etherische citrusolie en  geschikt voor dagelijks gebruik. Prijs voor 100 ml: € 12,96.

Scheercrème
Een zachte, smeuïge scheerzeep op basis van plantaardige oliën en kruidenextracten, die verzacht en een ruwe huid voorkomt. Maakt de huid glad, zodat deze tijdens het scheren zo min mogelijk wordt geprikkeld. Prijs voor 75 ml: € 5,95.

Lees ook:

Lees ook