Kalmerend en toch diep reinigend

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Red Alert Cleanse is ons allereerste reinigingsmiddel voor de huid met gebroken haarvaatjes, overgevoeligheid en roodheid. Het is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met andere Red Alert producten. Dit unieke reinigingsmiddel met een formulering met gepatenteerde Teprenone, Vitamine K1 en kalmerende biologische sinaasappelolie zal niet alleen uw huid kalmeren, maar ook een diepe reiniging geven in de poriën en verwijdert onzuiverheden en make-up. Bevat: Teprenone, Vitamine K1 & Organische Sinaasappel Olie

De huid die gevoelig is voor roodheid, jeuk en allergische reacties vergt speciale aandacht en behandeling en Red Alert Cleanse is hypoallergeen met een super fijne schuim formule. Iedere dag Red Alert Cleanse gebruiken, helpt bij het herstellen van het fysiologische evenwicht.

Reinig de huid tweemaal per dag. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en massage in vochtig gezicht en hals gebied. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens een Medik8 antioxidant product, gevolgd door een Medik8 hydrator.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd contact met de ogen. Als contact optreedt, onmiddellijk spoelen met water. Als irritatie van de huid optreedt, gebruik onmiddellijk stoppen. Indien irritatie aanhoudt, contact opnemen met een professionele huidverzorging of uw huisarts. Wij steunen het gebruik van zonnebrandbescherming.

Ingredienten:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerin (Veg), Caprylzuur / Capric Triglyceride, Teprenone, Phytonadione, Citrus aurantium dulcis (Sweet Orange) Oil, Sucrose, Acacia Farnesiana Gum, kaliumsorbaat, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Quillaja saponaria, Yucca Vera, Citric Acid, limoneen, Linalool, Citral

Red Alert Cleanse bevat geen parabenen en geen SLES (of soortgelijke agressieve wasmiddelen) die de huid kunnen irriteren.

Red Alert Cleanse is 100% zeep vrij en voorkomt het uit drogen, huid schilferen of roodheid van de huid.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook