Ook Bobbi komt er niet onder uit

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Volgens The Huffington Post is uitgelekt dat het Amerikaanse make-upmerk Bobbi Brown de Amerikaanse actrice Katie Holmes heeft gecontracteerd als gezicht voor het merk. Het is de eerste keer dat Bobbi Brown een bekende vrouw als model gebruikt voor haar campagnes.

Holmes laat weten dat ze groot fan is van het merk. Ze houdt van de natuurlijke benadering, en is zelf ook geen opzichtelijke make-upgebruikster. “I really like her philosophy that makeup makes you feel beautiful,” zegt ze. “I’ve always been a fan of her makeup, because it’s so easy to apply. Her color palettes aren’t extreme, so when I first started wearing makeup it felt comfortable and I didn’t feel like I had too much on, which can happen.”

Op de foto draagt ze op haar ogen de Long-Wear Cream Shadow Sticks. In Amerika gaat deze campagne half februari van start.

Lees ook:

Lees ook