Haar Kleuren

Debby over de nieuwste haartrend: Ombrè haar

Het leuke van het surfen op Internet is dat je heerlijke trends ontdekt. Dit keer heb ik weer een haartrend voor jullie die heel speels is, namelijk ombrè haar. Het Franse woord ombrè betekent letterlijk: garen of weefsel met in elkaar overgaande kleurschakeringen. Dit geldt ook voor het haar, het loopt van donker naar licht. Dit geeft een zeer speels en fris effect.

Hollywood en Ombrè haar

Deze trend is overgewaaid uit Hollywood en helemaal hot & happening. Vele Hollywood sterren kiezen voor deze haarstijl omdat het je een jonger uiterlijk zou geven. Of het verjongend werkt, daar ben ik nog niet uit, maar leuk is het zeker. Sterren die aan deze trend meedoen zijn niet de minste. Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Mila Kunis, Drew Barrymore, Leighton Meester en Ashley Simpson zijn allemaal gespot met Ombrè haar. De ‘The Hills’- en ‘The City’-sterren blijven natuurlijk niet achter. Laura Conrad, Olivia Palermo en Witney Port doen vrolijk mee aan deze trend.

Hollywood elite en Ombrè Haar


De ‘The Hills’ en ‘The City’ Ombrè Style

Na deze heerlijke inspirerende afbeeldingen wil je natuurlijk gelijk naar de kapper. Doe dit soort kleuringen nooit zelf thuis want er is echte expertise voor nodig om dit effect te krijgen. Van bruin naar blond (lees dit artikel!) is al niet makkelijk, laat staan het verkrijgen van een echt mooi graderend kleureffect.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

4 reacties

  • Wauw, erg mooi! En , Monique, ik kleur alleen nog veilig! (chocoladebruin, donkerbruin etc.. 😉

  • ik zou het ook wel willen maar ik vrees dat daardoor mijn haar alleen maar dunner lijktaan de onderkant. bovendien: hoe langer de bos hoe mooier wellicht?

  • Ik had het al opgemerkt dat er steeds meer celebrettaas met deze haarkleur rond lopen. Ik vind het echt heel erg mooi! Gisteren zag ik dat Monique Smit ook deze kleuringen heeft. Mooi!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.