Het leuke van het surfen op Internet is dat je heerlijke trends ontdekt.

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Het leuke van het surfen op Internet is dat je heerlijke trends ontdekt. Dit keer heb ik weer een haartrend voor jullie die heel speels is, namelijk ombrè haar. Het Franse woord ombrè betekent letterlijk: garen of weefsel met in elkaar overgaande kleurschakeringen. Dit geldt ook voor het haar, het loopt van donker naar licht. Dit geeft een zeer speels en fris effect.

Hollywood en Ombrè haar

Deze trend is overgewaaid uit Hollywood en helemaal hot & happening. Vele Hollywood sterren kiezen voor deze haarstijl omdat het je een jonger uiterlijk zou geven. Of het verjongend werkt, daar ben ik nog niet uit, maar leuk is het zeker. Sterren die aan deze trend meedoen zijn niet de minste. Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Mila Kunis, Drew Barrymore, Leighton Meester en Ashley Simpson zijn allemaal gespot met Ombrè haar. De ‘The Hills’- en ‘The City’-sterren blijven natuurlijk niet achter. Laura Conrad, Olivia Palermo en Witney Port doen vrolijk mee aan deze trend.

Hollywood elite en Ombrè Haar


De ‘The Hills’ en ‘The City’ Ombrè Style

Na deze heerlijke inspirerende afbeeldingen wil je natuurlijk gelijk naar de kapper. Doe dit soort kleuringen nooit zelf thuis want er is echte expertise voor nodig om dit effect te krijgen. Van bruin naar blond (lees dit artikel!) is al niet makkelijk, laat staan het verkrijgen van een echt mooi graderend kleureffect.

Lees ook