Heerlijk voor je zintuigen

04:14 - 02:32
luistertijd 04:14 - leestijd 02:32

Speciaal voor de kerst pakt Cosmania uit met heerlijke internationale beautycadeaus!

“White Christmas” with SteamCream  (€16,50, 75 gram)

Bang zijn dat je huid alle feestjes niet te boven komt hoeft niet meer! Want met de multi-purpose SteamCream in kerstige limited edition blikjes heb je een hydraterende crème voor gezicht, handen en de rest van je lichaam. De perfecte hydratatie voor iedereen, lekker makkelijk voor in de tas en het vliegtuig. SteamCream lavendel herstelt de huid en ruikt heerlijk. Een frisse boost voor lichaam en geest!

SteamCream ‘The Night Before X-mas’: Het is de nacht voor Kerst en het is muisstil in huis. De kerstsokken worden voorzichtig bij de schoorsteen gehangen, in de hoop dat de Kerstman snel komt…

SteamCream ‘Raymond’ neuriet de melodie van ‘Walking in the Air’ terwijl hij kijkt naar de lachende kinderen die sneeuwballen gooien in de glinsterende witte tuin. Hij bedenkt een nacht vol magische avonturen voor onder de kerstboom.

SteamCream ‘Joy to the world’: Trip trip, langs de trap kruipen ze naar beneden…. Is hij al geweest of nog niet? De kinderen duwen zachtjes de deur open en gluren naar de kerstsokken boven de haard. “JAA!” juichen ze. Zo’n magisch moment…Joy to the World!

Naast de kerstedities zijn er ook de SteamCreams ‘Bows’ en ‘Buttons’. Ontworpen door kunstenares Lisa Milroy die hiermee het startsein geeft voor de jaarlijkse SteamCream Design Competition! Haar blikjes zien er uit als echte cadeautjes, compleet met strikken en knopen.

SteamCream ‘Bows’: “Het plezier zit hem in het blikje zelf! Open de deksel: het cadeautje wordt zichtbaar; de parelachtige crème is een luxe verzorging voor de huid” – Lisa Milroy.

SteamCream ‘Buttons’: “Als je het kleurige dekseltje opent ziet de crème er heerlijk uit – wit en zacht als satijn. Met het aroma van de essentiële oliën waan ik me midden in een veld met geurende bloemen.” – Lisa Milroy.

“Silver and Gold” with Mario Badescu (€35)

Deze gift box met must haves voor een zuivere huid verzekert de krijger dan ook van een stralende sterrenhuid met de award-winning Drying Lotion, de Drying Cream en de befaamde Silver Powder.

“Santa Baby” with Baxter of California

Speciaal voor de stoere mannenhuid biedt dit trendsettende merk heerlijke anti-aging, scheer-, reinigings- en basisproducten. Pak nu uit met de travel kit inclusief prachtige toilettas (€49), scheer de huid glad met de Shave 1.2.3. giftbox (€64) of reinig en hydrateer met de Skin 1.2.3. giftbox (€49).

“A Christmas to remember” with Korres

De showergels (13 soorten, €11 per stuk) en bodylotions (€14) van het Griekse Korres zijn pure verwennerij en rijk aan natuurlijke ingrediënten! Geniet tijdens de koude wintermaanden van heerlijk geurende varianten zoals; warme krachtige Cedar, vers gesneden Fig, tropische Guava en verkwikkende Mint Tea.

“It’s the most wonderful time of the year” with Elemental Herbology

Het natuurlijke mechanisme van je huid raakt uit balans door continue veranderingen in je omgeving en je hormoonspiegel, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Daarom heeft je huid tijdens de winter andere behoeftes, vooral wanneer het buiten ijzig koud en guur wordt. Elemental Herbology to the rescue! Met twee ultieme Starter Kits; de Oil Control Kit (voor de vermoeide en onevenwichtige huid) of de Moisture Replenish Kit (speciaal voor de droge en/of oudere huid – ideaal tijdens de wintermaanden en voor frequente reizigers!). Beide sets bevatten een reiniger, moisturizer, masker, peeling en een handige organic mousseline doekje (€24).

“Home for the holidays” with Cowshed

Heerlijke geurkaarsen van Cowshed voor verschillende moods; de frisse Wild Cow zorgt voor nieuwe energie, de Knackered Cow voor totale ontspanning, of de verleidelijke Horny Cow voor romantiek en warmte! Room Candle €33 / 4x Travel Candles €24.

Alle producten zijn zowel online als in de winkel van Cosmania te koop.

Lees ook:

 

Lees ook