De krachtige werking van vitamine C.

04:19 - 02:35
luistertijd 04:19 - leestijd 02:35

Dit product is een revolutionair en zeer stabiel vitamine C serum die helpt bij de bestrijding van de door de zon veroorzaakte schade aan de huid. Het brengt collageen synthese teweeg, verhoogt de elasticiteit en de dichtheid van de huid, alsmede de verbetering van het huidweefsel en creëert een gezonde teint. C-Tetra is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen van midden twintig tot 40 jaar.

Gewone vitamine C is erg onstabiel en veel typische vitamine C producten zijn niet actief tegen de tijd dat ze worden gebruikt op de huid. In sommige gevallen zijn ze pro oxidant en zijn het daadwerkelijke verwekkers van vrije radicalen! Baanbrekende gegevens over de stabiliteit in C-Tetra garanderen echte vitamine C activiteit. In tegenstelling tot de L-ascorbinezuur (gewone vitamine C ) zorgt C-Tetra ervoor dat de huid niet schilfert of irriteert.

C-Tetra ® bevat 3% Tetrahexyldecyl Ascorabte. Dit is de meest krachtige en tevens zeer stabiele derivaat van vitamine C die er op de markt is. C-Tetra heeft aangetoond tot vier keer sterker te zijn dan L-Ascorbinezuur en andere derivaten zoals MAP (magnesium ascorbinezuur fosfaat). Daarnaast CE-Tetra ® bevat PP-2 (Polyolprepolymer-2) voor een betere penetratie.

De claims:

Tetrasubstituted Lipophilic Ascorbates zijn de heilige graal van afgeleide vitamine C en tetrahexyldecyl ascorbaat (C-Tetra) is de leider in de klasse. Medik8 biedt tetrahexyldecyl ascorbaat in een zeer eenvoudig middel om de belemmeringen door andere bestanddelen, die aanwezig zijn in een reguliere emulsie crème of gel tegen te gaan. In tegenstelling tot de misleidende veronderstellingen van zelfs enkele deskundige huidverzorging formuleerders, zal de werking van de antioxidant van het product juist verminderen door het toevoegen van meer antioxidans typen of door het toevoegen van een gewone concentratie van één antioxidant in de formule. Medik8 antioxidanten zijn getest ter ontwikkeling en Medik8 heeft patenten hangen aan de innovaties volgend op dit baanbrekende antioxidanten onderzoek.

C-Tetra activiteit is versterkt door de toevoeging van een natuurlijke vorm van vitamine E (d-alfa-isomeer). Natuurlijke vitamine E en vitamine C werken synergetisch samen, om elkaar te stabiliseren en op te laden. Ze voorkomen het oxideren van elkaar als ze samen toegepast worden op de huid. 30 ml € 73,95

Hoe te gebruiken?
C-Tetra is geformuleerd voor directe toepassing op het gezicht. Breng ’s morgens, na het reinigingen, 3-4 druppels rechtstreeks aan op de huid en masseer de mix gelijkmatig over het hele gebied van gezicht, hals en decolleté. Als alternatief , kun je ook een druppel op je vinger aanbrengen en dit in de huid masseren. Laat dit gedurende 2-3 minuten inwerken. Pas vervolgens Hydr8 SPF25 of uw favoriete SPF hydrator / zonnebrandmiddel toe.

INCI: Simmondsia Chinensis Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, PPG-12/SMDI Copolymer, Tocopherol (d-Alpha).

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook