Hybride lipmake-up om te zoenen…

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Lippen stiften wordt extra leuk met de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van Clinique. Deze popualire kleurrijke lippenbalm wordt dit seizoen aangevuld met acht nieuwe kleuren. Dat wordt moeilijk kiezen!

Jojoba olie voor ultrazachte lippen

Clinique’s populaire Chubby Stick staat erom bekend dat deze in combinatie met andere kleuren gebruikt kan worden. Mix en match voor je ultieme kleur met dit seizoen acht nieuwe tinten. Het geheim zit ‘m in de hydraterende sheaboter, mangoboter en jojobaolie die je lippen verzacht en tegelijkertijd beschermt. Daarnaast is de stick in een handige uitschuifbare verpakking verkrijgbaar.

Kiezen is moeilijk: van nude-kleurige tinten en zwoel paars tot aan zomers oranje en mierzoet roze.

Als we Clinique mogen geloven, wordt er elke 15 seconden een Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm verkocht. Dat aantal is te vergelijken – als je ze allemaal opstapelt – met 581 maal het Empire State Building in New York…

De Chubby Stick is verkrijgbaar in veertien verschillende kleuren voor €18,50. Wat wij er leuk aan vinden? Het feit dat het een hybride lipmake-upje is: tussen lipstick en lipgloss in, en met een technisch handige verpakking.

Lees ook:

Lees ook