shop Clarins UV Plus spf 50 anti-pollution zonnecrème Corine: ‘Clarins UV Plus Anti-Pollution een ultra-fijne textuur heeft, die er ook nog eens voor zorgt dat je make-up beter pakt en langer blijft zitten. Bovendien is het een niet-vette textuur. En het feit dat het dankzij speciale beschermende werkzame stoffen ook beschermt tegen agressieve deeltjes uit […]

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Make-up tutorials zijn helemaal ‘hot’, filmpjes die uitgebreid uitleggen hoe bepaalde producten gebruikt moeten worden en hoe bepaalde looks gemaakt kunnen worden. Bloggers hebben deze filmpjes verheven naar een cultstatus. Er zijn er vele te vinden maar geen in die zo in de smaak valt als de filmpjes van Lisa Eldridge. Deze prachtige dame (42) gebruikt zichzelf vaak als model en laat op een geweldige wijze zien hoe je het beste je make-up kan aanbrengen. Vaak door met een blote billen gezicht op camera te verschijnen. Zulke eerlijkheid kunnen wij bij BeautyJournaal zeker waarderen, daarom vandaag een aantal filmpjes van deze dame.

Bright Lips

Heerlijk filmpje waarin Lisa verteld hoe je felle lippen moet dragen. Natuurlijk dé trend voor deze lente en zomer. Daarnaast vertelt zij ook over haar favorieten foundation, Bourjois Healthy Mix foundation. Weer eentje voor onze budget make-up lijst.

Zomer Shimmer

Lisa laat een prachtige zomer shimmer look zien, die makkelijk na te maken is. Super leuk voor in de lente en zomer.

Lisa Eldrige en Ellis Faas producten

Lisa Eldridge maakt hier een look met alleen maar Ellis Faas make-up. Deze video is ongeveer twee jaar oud toen de Ellis Faas collectie redelijk nieuw was. Hartstikke leuk om te zien hoe enthousiast Lisa is over de producten van onze Hollandse Ellis

Naar de Elle Style Awards

Een prachtige make-up look van Lisa Eldridge die naar de Britse Elle Style Awards 2012 ging. Super handige tips, let vooral op hoe ze de rode lippen aanbrengt.

Lees ook: Neon inspiratie voor de lente

Lees ook