shop Moroccanoil Color Depositing Mask haarkleur opfrisser Moroccanoil Color Depositing Mask frist je natuurlijke haarkleur op, of je kiest voor een leuke pink glow. Alles kan, en is uitwasbaar! Bekijken In deze uitzending van 11 oktober 2011 hebben we het over grijs haar en de kleuringsmogelijkheden. Over het ontstaan van grijs haar, een anti-grijspil die […]

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

In deze uitzending van 11 oktober 2011 hebben we het over grijs haar en de kleuringsmogelijkheden. Over het ontstaan van grijs haar, een anti-grijspil die er mogelijk aankomt en welke mogelijkheden er zijn om je haar grijze haar mooi te laten kleuren zonder dat je ‘ vol in de verf’ moet. Voor deze uitzending heb ik mijn expert Piet-Jan Duivenvoorden meegenomen.

Binnenkort zie je op BeautyJournaal de film die wij met Piet-Jan maakten en deze modellen over het kleuringsproces van hun grijze haar.

De volgende aflevering met BeautyJournaal en KoffieMax is op 8 november en zal over toenemende gezichtsbeharing gaan bij vrouwen, als ze ouder worden.

Bekijk hier ook nog de uitzending van 11 september waarin Monique pigmentatieproblemen bespreekt.

Lees ook