Ik ben Steffi De Vuyst, 22 jaar en woonachtig in Belgisch Limburg.

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Ik ben Steffi De Vuyst, 22 jaar en woonachtig in Belgisch Limburg. Sedert 2008 heb ik mijn eigen beautyblog. Het is allemaal een beetje toevallig begonnen en inmiddels ben ik compleet “verslaafd” aan blogs lezen en mijn eigen mening en visie over beauty en schoonheidsproducten te delen met anderen.

Ik blog elke dag, en probeer een mix te brengen van persoonlijke artikels afgewisseld met nieuwe fancy producten die op de markt te komen. Ik hou ervan om producten te reviewen, tutorials te maken en looks te presenteren.

Mijn doel is om mensen een leuke dagelijkse portie beauty weetjes te bezorgen en om te laten inzien dat jezelf verzorgen gewoon leuk is! Maar anderzijds om te helpen wegwijs te geraken in het immense aanbod wat er op de markt is! Het leukste vind ik tutorials maken en looks publiceren met nieuwe producten die ik heb gekocht. Ik ben ook van mening dat schoonheid niet duur hoeft te zijn, en dat bewijs ik maar al te graag.

Naast mijn blog werk ik voor een vakbond waar ik een sociale, maar eveneens administratieve job uitvoer. Maar mijn passie voor beauty is in mij blijven zitten, en inmiddels volg ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste. En zet ik graag een stapje in de wereld met vriendinnen.

Ik zou het leuk vinden om in de rubriek te komen aangezien ik trouwe lezer ben van BeautyJournaal. Het is mijn dagelijkse portie aan lectuur en dat is ook hetgene wat ik wil overbrengen naar anderen maar dan natuurlijk met mijn eigen persoonlijke twist. Niet alleen grote blogs en websites hebben wat interessants te vertellen, ook kleine blogs hebben inhoud. Vandaar dat ik dit wel een leuk initiatief vind.

Ik geef gemiddeld tussen de 150 en 200 euro uit aan beauty per maand. De ene maand al wat meer, dan de andere maand. Het hangt er ook vanaf of er leuke limited edition collecties in de winkels verkrijgbaar zijn.

Mijn grootste beautyblunder is ongetwijfeld dat ene moment dat ik mijn haren ging kleuren en dat op mijn bruine haren, de blonde highlights kanariegeel uitsloegen. Never again, dacht ik toen!

Mijn favoriete merk is zeker en vast MAC, omdat ze een enorm groot aanbod aan producten aanbieden die een ware lust zijn iedere dag opnieuw om te gebruiken. Overigens ben ik verzot op limited editions, en welk merk biedt meer limited producten aan dan MAC? MAC is gewoon een totaal plaatje van betaalbare make up, kwaliteit, en een leuk assortiment.

Mijn favoriet product is Sumptuous mascara van Estée Lauder omdat dit gewoon een wonder voor mijn wimpers is. Het maakt ze lang, en vol, gewoon de perfecte mascara voor mij.

Lees Steffi’s blog hier…

Lees ook