Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. We zien het overal in terug.

04:08 - 02:29
luistertijd 04:08 - leestijd 02:29

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. We zien het overal in terug. Zo ook in de meeste verpakkingen van vele nieuwe douche en badproducten. Zeg nou zelf, daar word je toch vrolijk van?

Blond Amsterdam Body Care

Iedereen kent natuurlijk het kleurrijke servies van Blond Amsterdam maar nu heeft Blond ook een eigen bodycare assortiment: Blond Body Care. Het assortiment bestaat uit drie verschillende lijnen: Relaxing (met vijg en honing), Refreshing (eucalyptus en mandarijn)en Energising (gember en limoen). Het zijn heerlijk zoete, frisse en zachte geuren die verpakt zijn in een, hoe we dat van Blond onderhand kennen, vrolijke verpakking.

Elke lijn bestaat uit drie vaste producten: een Body Wash (€9,95), een Body Cream (€16,95) en een Body Mist (€14,95). Daarnaast heeft elke lijn een ‘special one’, een product dat voor elke lijn anders is. Zo is aan de Relaxing lijn een Bath Therapy (€12,95) toegevoegd, aan de Refreshing lijn een Hand Cream (€9,95), en aan de Energising lijn een Scrub Boost (€11,95).

Elke lijn heeft een bijpassende cadeauverpakking (€24,95) dat bestaat uit een Body Wash en een Body Mist.

I Love… Cosmetics

Heerlijk die fruitige geuren van I Love… Cosmetics. Voor diegene die van heel zoet en fris houdt (ik dus!), is er de I Love… Blueberry & Smoothie lijn. Deze lijn bestaat uit een Body Butter (200 ml á €5,95), een Shower Smoothie (200 ml á €5,95), een Bubble Bath (500 ml á €5,95) en een Lipbalsum (15 ml á €3,50). In totaal zijn er zes verschillende pure geuren in het assortiment waar je echt van geniet! De I Love… Cosmetics lijn is alleen bij de vestigingen van Douglas te koop.

Kneipp Flower Power

Kneipp voegt de Flower Power lijn aan collectie toe. Deze collectie bestaat uit een douche (€ 4,99), badschuim (400 ml á €8,99), badolie (100 ml á €8,99), massageolie(100 ml á €8,99) en een bodylotion(200 ml á €8,99).

De naam  “Flower Power”  is leuk gekozen, maar de kleur van het badschuim vind ik wat merkwaardig. Het is moerasdonkergroen – brengt je niet echt in een bloemige stemming. Zou het de kleurstof van hennep zijn misschien? Deze stof zit er samen met een overigens heerlijke patchoeli in, en dat maakt dat het toch lekker ruikt. Verder meldt Kneipp dat er geen synthetische conserveringsmiddelen zijn gebruikt en dat de producten vrij zijn van minerale – en siliconen oliën, en dat het zeepvrij is.  Zie ons eerder artikel ook over Kneipp Flower Power.

Kruidvat Body Fruit

Kruidvat doet ook vrolijk mee aan de bloemrijke verpakkingen en komt met de nieuwe Kruidvat Body Fruit. Een collectie, bestaande uit een bodylotion (250 ml á €2,29), bodyscrub (200 ml á €2.89), body butter (200 ml á €2,49) en een showergel (200 ml á €1,99).  De hele collectie bestaat uit drie zomergeuren. De Mango & Papaya lijn heeft een heerlijk, zachte en zoete geur. In de Coconut & Shea Butter lijn komt de kokos sterk naar voren en deze combinatie heeft een zwoele en zachte geur. Persoonlijk vind ik de Cranberry & Pomegranate de zoetste en meest verfrissende geur van de drie.

The Body Shop “Earth Lovers”

Onder het motto “Go Green” wil The Body Shop haar nieuwe lijn douchegels introduceren. The Body Shop heeft aandacht voor mens en milieu en streeft continu naar innovatie. Deze “Earth Lovers” collectie bestaat uit zeven fruitige en kruidige douchegels die 100 procent biologisch afbreekbaar zijn. De Earth Lovers Shower Gels (250 ml á €6,00) hebben een zeeploze basis. Dat betekent dat ze de huid niet uitdrogen. Ook zijn er geen sulfaten, kleurstoffen en parabenen aan toegevoegd. 

Yves Rocher Bodyshampoo

Yves Rocher komt met  Jardin des Nymphes Bodyshampoo (200 ml á €3,90) dat gebruikt kan worden voor haar en lichaam. Deze zachte douchegel bestaat uit waterleliewater, een gel van biologisch geteelde aloë vera en heeft een reinigende basis van plantaardige oorsprong. Een heerlijk bloemige, frisse en zachte geur. En als je het lekker vindt: er is een ook een eau de toilette van in een prachtige aqua-groen met paarse flacon! (75 ml á €32,00). Vanaf mei 2011 te koop.

Lees hier meer over lekker badderen.

Lees ook