shop Actinica Lotion zonbescherming na huidkanker Actinica Lotion is een bijzonder product met een zeer hoge uv-bescherming en is er speciaal voor huiden die gevoelig zijn voor huidkanker en lichtdermatose. Bekijken Chanel heeft bij de heerlijke parfumlijn van Coco Mademoiselle drie badproducten uitgebracht. Een showergel, een bodylotion en een body oil. De producten zijn opgebouwd […]

03:16 - 01:57
luistertijd 03:16 - leestijd 01:57

Chanel heeft bij de heerlijke parfumlijn van Coco Mademoiselle drie badproducten uitgebracht. Een showergel, een bodylotion en een body oil. De producten zijn opgebouwd met hetzelfde geurconcept: in de top sinaasappel en bergamot, in het hart rose absolue, jasmijn absolue en iris, in de basis patchouli, vetiver, vanille bourbon en witte musk.  De showergel verandert op de huid in een vederlichte schuim. De bodylotion laat een zacht en fris huidgevoel achter en geeft de huid ook een lichte huidkleurige glans. De bodyolie kan zowel na het baden maar ook als tussendoortje op de huid worden aangebracht. Het is een zg. droge olie die de huid een mooie satijnachtige glans geeft. De producten kosten resp. € 37,-,  42,50 en € 45,-.

Collistar maakt met deze nieuwe badproducten van je badkamer een echte spa.  Het Dermoplastic Bath with “Sea Algae” is een badolie die boordevol zee algen zit. De groene kleur van het badproduct is ook echt aan het chlorofyl te danken, de kleurstof in de plant zelf, zo laat het merk ons weten. Algen hebben een krachtig hydraterend vermogen.Verder zitten er ook lichtpeelende stoffen in die de huid om de huid nog zachter te maken. Omdat het niet schuimt, kun je het prima in de whirlpool doen of het hydromassagebad. Het is niet geschikt om direct op de huid aan te brengen. 400 ml, € 28,90. Liever iets voor de douche? Probeer dan de Firming Shower Oil. Een zachtgeurende olie op basis van plantaardige olie en extracten uit rozen en lindebloesem. De olie schuimt niet en is ook geschikt voor de zeer droge huid aldus Collistar. De natuurlijke beschermlaag van de huid wordt namelijk niet aangetast, zo lezen we.  400ml, € 28,90.

Ons hele kantoor ruikt momenteel naar zeepjes, en niet zo maar zeepjes, maar zeepjes van Lush! Als je van nadrukkelijke zeepluchtjes met een gourmandgeur houdt, dan zijn deze handmade cuties ech iets voor jou. LUSH brengt voor de komende feestdagen weer een aantal kekke wasproductjes uit in de vorm van zepen. Wat dacht je de Once a Year massagebar, die aanvoelt als een fondant chocoladetablet en ruikt naar een mix van sinaasappel en amandel? € 7,95. Leuk vinden wij ook de Sugar Plum Fairy, een scrubblok op basis van suiker, jasmijn en pruimpitolie in zoet roze en geel, € 3,95, en de Ginger Bread House, een lekker brok ‘brood’met gember en kruidnagel: warm en toch zoetig. Je moet het onder de kraan in bad verkruimelen, dan krijg je bubbels. € 4,50.

Kneipp verleidt ons deze maanden met de nieuwe badserie Peace, Love and Harmony in leuke flowerpower verpakkingen. En, zoals je van Kneipp kunt verwachten: de producten ruiken heerlijk! Hoe toepasselijk op het thema: patchouli en hennep zijn de geurthema’s waar omheen de lijn is opgebouwd. Overigens zijn deze geurtonen niet als zodanig herkenbaar in de producten terug te vinden. Ze ruiken vooral algemeen zachtbloemig fris. Lekker, je wordt er vrolijk van, net zoals van het design op de verpakkingen. Prijzen lopen uiteen van € 4,99 tot € 8,99. Er zijn douche- en badproducten, lotions en massageolie.

Lees ook