shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken Gisteravond hielden we een half uurtje een spontaan onderzoek op Twitter en Facebook met de vraag welke beautyproducten met jou meegaan het nieuwe jaar in. Hieronder volgt een kleine opsomming van producten […]

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Gisteravond hielden we een half uurtje een spontaan onderzoek op Twitter en Facebook met de vraag welke beautyproducten met jou meegaan het nieuwe jaar in. Hieronder volgt een kleine opsomming van producten die onze social media lezers doorgaven:

Lou24: dagcrème van Collistar, met de onnavolgbare naam uit een geel potje die mijn huid serieus matteert: Trattamento seboequilibrante anti-ETA, en lipgloss van Sisley.

Anniettepiet: van dr Murad vitamine C dag- en nachtcrème en de Refreshing cl/ aha-bha cleanser. Van Dermalogica Oatmeal Mask, de multi vitamine power exfoliant, de precleanse en het hydrating mask en producten van dr Schrammek.

Frodogaymans: favoriete behandeling 2011 is carboxytherapie. Veilig, goed resultaat en ruime wetenschappelijke onderbouwing.

Debby NL: de nieuwe permanente colouring mousse van John Frieda, Boots Rosemary Mint shampoo, Boots Mint melon sugar scrub en van Guhl de zuiver oplevend lijn.

Dazzelblonde: reinigingsproducten en 24 Hour Guard creme van Bergman Beauty! Geweldig spul!

Lushiousbabe:    La Mer the treatment foundation, Bobbi Brown creamy concealer, alle Chanel nagellakjes, Embryolisse assortiment dat nu in NL te koop is, en de nieuwe Estée Lauder Sumptuous mascara die binnenkort op de markt komt.

Marcella1968: Skin clean van Pascaud!

Merel78: Biotherm Aqua Source Rich Cream, parfum van Balenciaga, de  ’touche eclat’ van Estee Lauder en de 3 D effet lipgloss van Bourjois

Anneliesvisagie: behalve mijn onmisbare Chanel lipgloss, hou ik van de productlijn van Labiocome voor gezichtsverzorging.

xxxxBrenda:    Crème abricot van Christian Dior

AltijdMooi: ik zou niet zonder mijn Suki lemongrass scrub & Suki intensive nourishing cream kunnen

MagneetJuweel: Hele mooie sieraden met magneten voor meer energie, een goed begin voor 2011!

Danielle Pollet: de producten van Fred Farrugia

Joost van de Laar: Lipikar Baume AP, en Anthelios zonneproducten van La Roche-Posay

Dominique Samuel: SUQQU, een Japans merk met fantastische make-upkwasten. Te koop bij Selfridges in Londen of via Internet. En de foundations van Armani. Wanneer komen ze nou eindelijk naar Nederland?!

Lees ook