De decembermaand is in volle gang, nog even en het is weer kerst.

07:05 - 04:15
luistertijd 07:05 - leestijd 04:15

De decembermaand is in volle gang, nog even en het is weer kerst. De tijd van heerlijk eten, familie, en natuurlijk een sensationele ‘look’. Daarbij hoort een sprankelende make-up en samen met Beautyjournaal gaat dit zeker lukken.

Helena Rubinstein

Het prachtige merk Helena Rubinstein komt met de Wanted Stellars By Baccarat lipstick en lipgloss collectie. De collectie is geïnspireerd om het rode baccarat kristal. De lipsticks en lipglossen maken gebruik van de ‘Enchancing Shine Prism’ technologie. Helena Rubinstein claimt dat het de glans en kleur versterkt. Daarnaast bevatten de producten de zogenaamde ‘Redlight Sparkels’ deze parelmoerdeeltjes intensiveren de kleur. Dit alles moet resulteren in een intense rode mond met veel ‘sparkle’. De collectie bestaat uit vier kleuren met namen als Glamour, Baccarat, Insomnight en Psydelic. De kleuren variëren van oranje tot paars en zijn daarom voor iedereen geschikt. De prachtige lipsticks en lipglossjes zijn zeer geschikt voor de ultieme kerst make-up.

Christian Dior

Het Ster product van de Dior kerst collectie is een zwarte Minaudière met pied-de-poele motief. De Minaudière is een prachtige clutch vol met mooie make-up. Er zitten drie kleuren oogschaduw in die harmonisch op elkaar aansluiten en twee kleuren lipstick die voor extra glamour zorgen. De Dior Minaudière is te verkrijgen in twee varianten namelijk de Ors Gris 001 en Ors Roses 002. Het leuke aan dit product is dat het geïnspireerd is op de Belle Epoque tijd, een periode tussen 1840 – 1914. In deze periode hadden vrouwen kleine doosjes met compartimenten voor make-up, vrouwen kleding had namelijk zelden zakken. Dit is natuurlijk perfect voor de aankomende feestdagen. Met de Minaudière heb je een prachtig make-updoosje in disguise. 

Lancôme

Lancôme gaat voor deze kerst periode een samenwerking aan met L’Wren Scott, een mode ontwerpster en stijl icoon die elke NYFW een tijdloze collectie neerzet. Make-up director van Lancôme Aaron de Mey verzorgde de make-up bij de show van L’Wren Scott en kreeg al snel inspiratie om samen een collectie voor de feestdagen te creëren. Volgens Lancôme is de mantra van deze feestdagen glamour (zoals eigenlijk elke jaar). De make-up collectie is gebaseerd op de stoffen uit L’Wren Scotts laatste show. De collectie bestaat uit twee delen. Het eerste deel draagt de naam Le Rouge L’Wren en bestaat uit producten in de kleur ‘burgandy red’, L’Wren Scotts favorieten kleur. Er is een Rouge L’Wren lipstick, een Le Vernis L’Wren (nagellak) en een L’Absolu Crème de Brilliance (lip crème). Allemaal uigevoerd in een prachtige diepe rode kleur. Het tweede deel van de collectie draagt de naam Le Gris L’Wren en bestaat uit producten in de kleur grijs. De collectie bestaat uit een nagellak die een unieke grijstint heeft, een echt musthave voor nagellak verzamelaars. Daarnaast is er een oogschaduw pallet met de juiste grijstinten voor een subtiele smokey eye look. Perfect voor de feestdagen en natuurlijk super leuk om cadeau te doen.

Yves Saint Laurent

Om de feestdagen in stijl te vieren presenteert Yves Sant Laurent verschillende facetten van metaal. Deze prachtige collectie van Yves Saint Laurent draagt de naam Metallic Colorama. Het allermooiste product van deze collectie is de Palette Metallic Colorama. Het goud lederen doosje met spiegeltje bevat een champagneroze poeder die iedere huid een subtiele iriserende gloed geeft. Met kaarslicht komt dit nog mooier uit. Voor een subtiele gloed breng je de poeder over je gehele gezicht aan. Om je gezicht te modelleren breng je de poeder rond de jukbeenderen en rond de wenkbrauwen aan. Door poeder op de oogleden aan te brengen krijg je een subtiele glans op je oogleden, waardoor je heel fris oogt. Dit is bij uitstek een product voor de feestdagen, heel erg leuk om cadeau te doen maar zeker ook fijn om te krijgen.

Sephora

Sephora is een van onze favoriete winkels en heeft deze kerstperiode weer genoeg moois in de aanbieding. Sephora make-up komt met de collectie genaamd ‘Night Spirit’. De collectie bestaat uit grote en kleine paletten, potlood setjes, verschillende lipglossjes en verschillende mascara’s. Voor iedereen heeft Sephora een geschikt cadeau. Een van onze favorieten is het Chrismas Maxi palet een palet met 183 kleuren make-up!! Super leuk en grappig om te geven. Maar natuurlijk ook heel erg leuk om voor je zelf te kopen.

Pupa

Pupa komt met een collectie genaamd ‘Rebel Chic’. De sleutelwoorden voor deze collectie zijn: sensueel rebels, rock attitude, sterke vrouwelijkheid, stralend en feestelijk. Ons favoriete product van deze collectie is de Shimmer Touch. Een geweldig product dat je lichaam net een beetje extra glamour geeft. De shimmering body en decolleté powder creëert een magische lichtreflectie op het lichaam en decolleté. De fijne poeder laat een rijke zilveren glans achter en heeft daarnaast een heerlijke geur. Door de borstel zachtjes te schudden tijdens gebruik is het product makkelijk aan te brengen. Perfect voor bij kaarslicht en ook leuk voor feestje.

Chanel

De collectie Les Tentations de Chanel ligt al een tijdje in de winkel maar is nog steeds de moeite waard om te noemen. De gehele collectie staat in het teken van de kleur roze. Van subtiel tot heftig alle facetten komen aan bod. Het meest opvallende product uit de collectie is de knal roze nagellak. Als wij aan kerst denken dan is knal roze nagellak niet het eerste waar wij aan denken. Daarom vonden wij dit een opvallende stap van Chanel. De kleur draagt de naam ‘pulsion’ en volgens Chanel past de nagellak perfect bij de zacht roze kleuren van de collectie. Voor wie deze decembermaand eens iets anders wil zit bij Chanel helemaal goed.

Bobbi Brown

Bobbi Brown kwam dit jaar met iets heel erg ludieks, namelijk een ‘Holiday Gift Guide’. Hierin vind je cadeaus voor iedereen die je maar kent. Je beste vriendin tot je baas komen allemaal aan bod in de Bobbi Brown Holiday Gift Guide. Als iemand ons een cadeau wil geven dan zou ik heel blij worden van het Crystel Eye Palette. Een pallet met prachtige heldere kleuren zoals amethyst metallic (paars), marine metallic (blauw/groen), stars sparkle (wit shimmer) en diamond shimmer (lila shimmer). Een pallet voor ‘The Hipster’ zoals als Bobbi Brown het omschrijft. Het ‘Modern Classic Lip & Eye pallette’ bestaande uit tien kleuren oogschaduw (natuurlijke tinten) en vier glitter lipglossjes is ook heel erg mooi. Volgens Bobbi Brown geef je dit pallet cadeau aan je beste vriendin.  

Lees ook